Moeilijke avond en nacht….

Amstelveen B0, maandag 5 december 2011 >> Gisterenavond, zoals ik al eerder schreef, een bijzonder gespannen avond hier op de afdeling. Zo rond middernacht kwam ik xxx tegen in een van de kleine huiskamers, zij had het niet gemakkelijk, heel erg negatief denken over alles eigenlijk, met name over het Etta Palm gebeuren. Ik heb geprobeerd voorzichtig op haar in te praten om haar te helpen, maar er viel gewoon niet door die enorme berg negatieve gedachten heen te werken. Ze gaf aan in Hoofddorp op de kliniek heel veel nare dingen meegemaakt te hebben, en ik geloof haar onmiddellijk. Toch heb ik tevergeefs geprobeerd duidelijk te maken dat Etta Palm iets anders is dan de kliniek. Ze is bang, als ze naar Etta Palm gaat, dat ze dan wordt opgenomen op Spaarnepoort als het niet goed gaat. Maar dit gebeurt toch ook als ze straks in beschermd wonen Amstelveen is opgenomen en er iets fout gaat? Ze gaf aan te hebben besloten niet naar Etta Palm te gaan, heel jammer, maar ook voor mijzelf, voor ons samen eigenlijk. Dit maakt het voor mij wel een stuk moeilijker om te kiezen voor het traject in Etta Palm. Het is dan altijd leuk als daar iemand woont die je al kent, zeker in ons geval. Het idee dat ik daar naar toe ga, zonder daar ook maar iemand te kennen spreekt me niet aan. Dan toch maar weer een tijd terug naar huis proberen en wachten totdat er een plek vrijkomt hier in Amstelveen…. Wel jammer dat e.e.a. zo is gelopen, xxx is nu gelukkig veel vrolijker, maar dit geldt niet voor mij helaas. Ik hoop dat er een oplossing komt, al zou ik even niet weten welke. Vannacht iets meer dan drie uurtjes geslapen, en de emoties moeten eerst vrijkomen alvorens weer vrolijk te kunnen zijn, ook in het contact met xxx…

 

Groetjes van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: