Nieuw weblogadres…

Amstelveen B0, vrijdag 9 december 2011 >> Zoals jullie kunnen zien heb ik per vandaag een nieuw weblogadres. Ik stuur jullie een mailtje om bekende lezers op de hoogte te stellen van deze adreswijziging. De laatste stand van de bezoekersteller was 10.900 bezoekers. De telling begint nu weliswaar opnieuw maar periodiek geef ik een overzicht van het bezoekersaantal, inclusief het aantal bezoekers van het nieuwe websiteadres….

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: