Vriendelijk, doch dringend verzoek aan bezoekers open afdeling B0

Amstelveen B0, 10 december 2011 >> Ik wilde even kwijt dat mensen die hier op bezoek willen komen op de open afdeling altijd welkom zijn. Toch wil ik daarbij een ieder vriendelijk doch dringend verzoeken om mij van tevoren even te bellen voordat je langskomt… Als mensen totaal onverwachts, zonder afspraak van tevoren langskomen dan vind ik dat niet altijd leuk; het kan ertoe leiden dat ik me volkomen van slag voel gedurende de rest van de dag. Alvast hartelijk dank!

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: