Binnenkort kort bezoekje aan woning…, toestand vanmiddag..

Amstelveen B0, zondag 11 december 2011 >> Komende week, waarschijnlijk komende dinsdagmiddag, ga ik in principe even langs mijn woning om daar wat spullen op te halen. Dit bezoekje geschiedt samen met een hulpverlener van de kliniek, mijn persoonlijk begeleider hier. Ook hoop ik komende week een kijkje met hem te gaan nemen in een of meerdere beschermd wonen projekten, zodat ik een indruk kan krijgen van hoe het daar uit ziet. Zodra ik meer weet dan laat ik het hier weten op mijn blog.

Na een ietwat onrustige middag waarin ik o.a. een bezoekje aan mijn moeder en mijn hond heb gebracht, lijkt de rust weer wat terug te keren in mijn leven. Ik krijg daarbij ook hulp, maar verder laat ik me daar niet over uit…

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: