Gunstige sterke bewustzijnsontwikkeling

Positief de laatste paar dagen is het feit dat ik me in een gunstig sterk verlopende bewustzijnsontwikkeling bevind. Daarbij word ik geholpen door een medepatiente op de afdeling. Dit proces maakt me duidelijk dat er veel hoop is op betere tijden, terwijl er ook tijden waren eerder in deze opnameperiode dat ik nogal wanhopig dreigde te worden. Ik ben blij zoveel hulp te mogen ontvangen van de medepatiente waarover ik daarnet sprak. Het is een hele lieve vrouw…., naar verwachting inderdaad m’n toekomstige vriendin en partner.. Ik zie daar erg naar uit, hopelijk nog voor de kerstdagen…Over de details laat ik me hier niet verder uit, maar wellicht later meer…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: