Ietsje minder geslaagde dag, komende dagen wellicht beter…

Vandaag was het voor mij een gematigd positieve dag, met vooral in de avond meer negatieve gedachten. Ik ben vanmiddag even naar het stadshart geweest en heb daar twee nieuwe truien gekocht. Eigenlijk voor het eerst in mijn leven dat ik er zelfstandig op ben uitgetrokken om wat nieuwe kleding aan te schaffen.
Vanavond bij het avondeten zat mijn maaltijd niet in de etenskar van de volwassenen maar van de ouderen op de ouderenafdeling. Dat vond ik niet prettig, omdat ik als laatste kon beginnen met het consumeren van de maaltijd. Na het avondeten zag ik F. met haar cd-radiospeler een van de kleine huiskamers binnenlopen, en ben er evenlater naar toe gegaan. Weer deed zich een mogelijkheid voor toen de radio-ontvangst minder van kwaliteit werd en F. vertelde dat het misschien iets beter zou worden als we zouden gaan staan. We doen allebei onze uiterste best om die verlegenheid te overwinnen, maar dat lukte helaas niet. Ditmaal ligt dat eigenlijk niet aan ons, maar aan de resterende negatieve energie die hier in het gebouw hangt. Pas als deze is verdwenen gaat er iets heel moois gebeuren, zo is de verwachting. Het kostte me weer even moeite om negatieve gedachten te verminderen, maar F. voelt zoiets haarscherp aan en speelt daar op haar eigen creatieve manier heel goed op in… Het proces waar we in zitten kost nu eenmaal wat tijd, maar dat is bekend als je samen met iemand anders iets wilt opbouwen, dat dit een golfbeweging in de tijd is van afwisselend positieve periodes en minder positieve periodes. Wel krijg ik het gevoel dat er iets heel moois staat te gebeuren…
Wel jammer dat deze nieuwe poging van vanavond niet is gelukt. De hevige verliefdheid tussen ons is er nog steeds heel sterk, en dat is goed en hoopgevend ten aanzien van de toekomst…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: