Geen kerstfeest bij mijn moeder dit jaar…

Zondag 18 december 2011 B0 >> Ik heb vanmiddag telefonisch nog even met mijn moeder gesproken, en zij heeft er geen zin in om dit jaar kerst te vieren vanwege het overlijden van mijn vader in februari jl. Dit kan ik ook wel begrijpen, op deze opnameperiode na was ook 2011 voor onze familie nou niet echt een geweldig jaar.

Het ziet er dus naar uit dat ik de kerst dit jaar voor de tweede achtereenvolgende keer in een kliniek ga vieren. Vraag is alleen, wat doe je zo rond die kersttijd? Een goede vraag van een medepatiente, waar ik mij later ook mee bezig ben gaan houden.

Morgen, maandag, heb ik enkele therapie-onderdelen op het programma staan, en ik ga binnenkort ook met mijn persoonlijk begeleider overleggen om een aantal therapieonderdelen te schrappen van het programma, omdat het net weer ietsje teveel van het goede is. Sommige onderdelen kunnen soms zelfs een averechts effekt hebben en bovendien heb ik wel andere, belangrijkere zaken om te overdenken die belangrijker zijn dan therapie…

Tot een volgende keer..

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: