Onzekerheid over woonsituatie…, gesprekje met verpleegkundige van de nachtdienst…

Alle woonmogelijkheden van mij liggen momenteel nog open. Wel is het de bedoeling dat ik word ingeschreven voor beschermd wonen in Amstelveen en mogelijk ook voor Etta Palm als overbrugging van de wachttijd. Het is gelukkig wel zo dat ik daar niet definitief aan vast zit. Het is altijd mogelijk om de inschrijving te annuleren, voor het geval de situatie toch verandert en ik zou besluiten om weer terug te keren naar mijn oude woning. Er is mij geadviseerd om mijn oude woning voorlopig nog even aan te houden. Ik zie het echter nog niet zo zitten om daar in mjin eentje weer terug te keren, al ga ik er zo nu en dan wel even langs, om er weer even te kunnen zijn.
Deze week volgt er een gesprek met o.a. de psychiater over dit onderwerp. Als het mogelijk is komt mijn goede vriend Rob er ook even bij zitten.

Gisterenavond laat was het nog even spannend, want een medepatiente raakte geirriteerd na een gesprekje met iemand van de nachtdienst die middenin haar kamer stond. Dit laatste gaat wel heel erg ver. De medepatiente raakte, nogal logisch, erg geirriteerd en verliet boos haar kamer, op weg naar de computerkamer denk ik. Ik begrijp dat ze daar vandaan werd geroepen door de verpleging. misschien omdat ze haar medicatie nog moest innemen. Het leek me toch wel een goed idee om de website die er op de monitor stond, te verwijderen…
Verder heb ik de dienstdoende verpleegkundige van de nachtdienst even aangesproken over de reaktie van de medepatiente, heb hem erop gewezen dat ze hooggevoelig is en dat alles heus weer in orde komt… Deze verpleegkundige van de nachtdienst heeft volgens mij wel weinig ervaring in het vak, in ieder geval is hij volgens mij nieuw op de afdeling.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: