Moeilijke avond als onderdeel van proces…

Amstelveen, 22 december 2011 B0 >> Gisterenavond beleefde ik de tweede periode waarin er heftige emoties loskwamen als gevolg van opgeslagen pijnlijke ervaringen uit mijn verleden. Al tijdens de avondmaaltijd voelde ik die neiging al vrij sterk aan, en toen ik na de maaltijd enige tijd in mijn kamer was weer een enorme huilbui, herinneringen aan vroegere tijden. Toch is dit proces denk ik nodig om verder te kunnen in het leven. Ik laat die emoties maar gewoon over mij heenkomen, dat is het beste.

Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: