Contact met F. aan de verbeterende hand…

Na de onstuimige dag van gisteren ben ik blij te constateren dat het contact met F. weer een stuk is verbeterd. Aan haar hele manier van doen en laten merkte ik heel duidelijk dat de manier waarop zij zich gisteren in het bijzijn van mijn pb’er uitliet, iets was waar ze heel veel spijt van heeft gekregen. Ze heeft zich er ook voor verontschuldigd vanavond. We stonden eventjes samen in de keuken en toen ze de keuken ging verlaten zei ze nog “Sorry Boudewijn”., toch heel attent en liefdevol van haar kant… In de televisiekamer zaten enkele mensen, en F. ook. Later die avond in die televisiekamer ontstond een kort praatje met F., kort maar ze was heel vriendelijk en ze zong heel zachtjes ook een melodietje.. Ik heb lang telepatische weg ook diverse informatie van haar doorgekregen, waaronder ook dat ze graag met me verder wil gaan in ons contact…
Het lijkt me dan ook niet meer dan logisch om het geplande gesprek met haar samen met mijn pb’er op mijn verzoek, niet te laten doorgaan omdat het niet meer nodig is.
Eindelijk lijkt er in mijn hoofd ook meer rust te gaan ontstaan na een aantal dagen van traumaverwerking . Ik hoop erop dat er nu een periode van stabiliteit en verdere gunstige ontwikkelingen gaat plaatsvinden. F. en ik zijn tweelingzielen, en de energetische verbinding tussen ons was gisteren weer onderbroken, wat ook de reden was waarom F. deed zoals ze deed.

Vriendelijke groeten, Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: