Gesprekje met goede vriend…

Amstelveen 23 december 2011, afd.B0 >> Ik ben nu weer terug op de afdeling. Vandaag de derde dag, oftewel de derde fase van mijn verwerkingsproces aangaande pijnlijke ervaringen uit mijn verleden. Het was een zeer intensieve ontlading van heftige emoties, tevens verband houdende met ervaringen van gisterenavond. Mijn pb’er (persoonlijk begeleider) op de afdeling die bij het gesprek aanwezig was begreep ook niet echt alle opmerkingen van F. die hij nogal vreemd vond.

Daarnet een gesprekje gehad met goede vriend Rob, was op zich wel een goed gesprek, en voor zover mogelijk, hoewel niet echt gemakkelijk voor me, probeer ik maar weer een klein beetje mee te draaien met gebeurtenissen op de afdeling. Hij kon zich goed voorstellen dat ik me zeker nu erg alleen voel op de afdeling. Hij ziet het allemaal nog wel goedkomen, ikzelf ben op dit moment nog wat gematigd optimistisch. Misschien verandert dit nog binnen afzienbare tijd, want deze belastende geestestoestand is iets wat ik niet langer meer kan volhouden…

Rob zelf zit momenteel ook in een fase waarin hij persoonlijke dingen aan het verwerken is, maar hij kan altijd wel goed advies geven in tijden dat het wat minder gaat…………

tot zover even dit kleine berichtje tussendoor…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: