Vandaag betere stemming…

Dinsdag 27 december 2011 >> Vandaag voelde ik mij gelukkig een stuk beter dan de afgelopen twee kerstdagen. Deze kerstdagen waren voor mij kwa stemming veruit de slechtste ooit in mijn leven, en voelde mij buitengewoon onrustig, al zou het ook zo kunnen zijn dat de Lorazepam medicatie weliswaar in de nacht wat rust geeft, maar overdag leidt tot suffigheid en een slechtere stemming die tegen het depressieve aan hing. Ik had al eens eerder gehoord dat zoiets kan gebeuren. Afgelopen nacht heb ik dat medicijn (staat voorgeschreven voor zonodig, maar is niet standaard) niet ingenomen en ik voelde me vanochtend al wat beter dan gisteren met name…

Ik raakte vanochtend even in gesprek met F., en dat gesprekje verliep goed. Evenlater kwam zij even naast mij zitten, net alsof ze mij daarmee wil zeggen dat ze mij nog steeds erg leuk vindt. In de middaguren heb ik even deelgenomen aan creatieve therapie, maar ben wat eerder weggegaan om even wat te rusten in mijn kamer. Ik hoop dat ook vanavond een betere en leukere avond gaat worden dan de laatste anderhalve week gebruikelijk was.

Komend oudejaarsweekeinde weet ik nog niet wat ik ga doen. Ik hoorde dat F. waarschijnlijk bij familie gaat logeren.

Ik ben blij dat F. vandaag tot nog toe wel veel opgewekter en positiever gestemd is ten aanzien van mij dan de laatste periode gebruikelijk was. Ik hoop dat ons contact stand zal houden en zich mogelijk nog verder gaat verdiepen. Het zou leuk zijn als we ook na ons ontslag het contact kunnen aanhouden en dat we elkaar regelmatig zien. Ik vind ook haar nog steeds erg leuk en aardig…, en hoop dat we nog even kunnen blijven op de open afdeling voor enige tijd.

Mijn eigen meest naaste familiekring is op mijn moeder na vrijwel geheel uitgestorven, en heb daarbij ook geen broers of zusters. Misschien dat ik oudejaarsdag wel even langs mijn moeder ga.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: