Vriendschap gesloten met F.

Het was vanmiddag rond een uur of kwart voor vier toen F. bij me kwam zitten op de patio in de binnnenplaats van de kliniek. Ze vertelde toen dat ze veel spijt heeft van het feit dat ze de laatste tijd niet erg aardig tegen mij had gedaan en bood haar excuses aan. Ze legde ook uit wat de oorzaak was van deze tijdelijke ‘breuk’ , maar dat is te persoonlijke informatie om op mijn blog te vermelden. Ze wilde graag weer vriendschap sluiten en hebben deze nieuwe vriendschapsband bezegeld door elkaar de hand te geven. Ze stelde daarna voor om van kamer te verwisselen, en iemand van de verpleging merkte op dat kamer 19, de kamer naast mijn kamer nr. 18, ook vrij was. Mijn kamer staat vrij vol met spullen, een hele klus om dit allemaal te gaan verhuizen. Nu slaapt F. dus op kamer nr. 19, de kamer naast mij, en ik heb haar geholpen met het verhuizen van haar spullen, zoals ze ook vroeg.
We zijn allebei erg blij met deze hernieuwde band en ze kwam ook naast me zitten tijdens het avondeten…
Erg opgelucht ben ik zeker, en dat neemt ook heel veel spanning van de afgelopen week weer weg. Ik ga nu eerst eventjes rusten. De avond is nog lang.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: