F.hele dag en nacht weg…..diepe droevenis…

Amstelveen, 4 januari 2012 B0 >> Een en al emotie en diepe bedroefdheid omtrent het plotselinge vertrek van F. Gisteren haar nog geprobeerd te helpen met een noodsituatie. Ik hoop niet dat zij weg blijft. Wil wel een gesprekje met haar hebben als het kan. Geen idee waar zij is. Ze zou zelf ook weleens wat opener kunnen zijn naar andere mensen toe. Begrijp het aan een kant wel, maar vanwaar al die geheimzinnigheid vraag ik me af. We kennen elkaar zo goed, en dit vertrek maakt mijn situatie alleen maar nog moeilijker dan deze al was recentelijk. Ik hoop gauw weer wat van haar te horen en zien… Ze wordt naar mijn idee ook teveel beinvloed, gemanipuleerd door mensen die niet echt verstand van zaken hebben als het om hsp gaat. Ik betreur dat, zowel voor haar als voor mijzelf…. Heb me in geen tijden zo verdrietig gevoeld. Een vroegere bekende heeft weleens voorgesteld een nieuwe website te openen: Hoe de ggz mensenlevens en relaties kapotmaakt.

Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: