Vertrouwen in betere toekomst neemt toe…

Alvorens met mijn verhaal te beginnen eerst even een stukje muziek met daaronder de songtekst….

The Bee Gees – Sacred Trust
LYRICS:
I meant to fight it to the finish but you made me forget
And though it’s possible I’m dreaming, don’t wake me yet
You know I love you
I can’t see the day for night
You know I twist around and turn around and then I give in
You end up in control of me it’s really a sin
I don’t know what you’re doing to me
But I know it’s a crime
And baby I can’t last another night
And every moment is eternity
And from the depth of my soul
Can’t let another day go by
I follow my heart right up to the end
As far as the eye can see
I’m faithful and true and living up to
Your sacred trust in me
I’ll never give out to somebody else
I know where my arms should be
I’m faithful and true and making it through
Your sacred trust in me
Your sacred trust in me
You take me and you break me and you do what you please
I stumble and I tremble and I’m weak at the knees
The vision that lies before me is not reality
I tell you I can’t wait another night
For every secret that your soul reveals
And you and I may get to know
That it’s real, that it’s real
I follow my heart that leads me to you
And all that my love should be (You know I’m talking to you)
And you can be sure I’m doing it for
Your sacred trust in me
I’ll never give out to somebody else
There’s nowhere my heart should be (You know I’m calling to you)
I’m faithful and true and living up to
Your sacred trust in me
Your sacred trust in me
I follow my heart right up to the end
As far as the eye can see
I’m faithful and true and living up to
Your sacred trust in me
I’ll never give out to somebody else
I know where my arms should be
I’m faithful and true and making it through
Your sacred trust in me
Your sacred trust
I follow my heart that leads me to you
And all that my love should be (You know I’m calling to you)
And you can be sure I’m doing it for
Your sacred trust in me
I’ll never give out to somebody else
There’s nowhere my heart should be (You know I’m calling to you)
I’m faithful and true and living up to
Your sacred trust in me
Your sacred trust

****************************************************************

Amstelveen B0, woensdag 11 januari 2012

Ja, eindelijk weer even gelegenheid voor het schrijven van een artikel voor mijn weblog. Er is veel gebeurd, maar ook veel positieve dingen. De avond en nacht van afgelopen zaterdag op zondag is Flor bij mij thuis op visite geweest en heeft daar samen met mij ook de nacht doorgebracht. Al drie en een halve maand bestaat er een bijzonder diepe band met haar, zondermeer het mooiste en meest waardevolle contact wat ik tot nog toe ooit in mijn leven heb gehad… Ik leerde haar kennen op de gesloten afdeling in Hoofddorp op 29 september 2012, en we zitten nu sinds november jl. samen hier op de open afdeling in Amstelveen.

Het opbouwen van een dergelijk bijzonder (lees: uitzonderlijk, aangezien we tweelingzielen van elkaar zijn) contact gaat op zo’n afdeling met heel veel ernstig zieke mensen en aanwezige negatieve energie, niet gemakkelijk, maar desondanks zijn we in elkaar blijven geloven. Ongeveer een week geleden kwam ze naar me toe gelopen met het voorstel om huisgenoten van elkaar te worden en gaven elkaar de hand. De verpleging ging ermee akkoord, alhoewel hun oordeel los staat van onze ideeen en gevoelens die we graag verwezenlijkt willen zien.

Het leek even mis te gaan op zondagochtend vroeg, toen ze nogal onrustig was en uiteindelijk terug moesten gaan naar de Amstelmere. Dit kwam echter niet zozeer door de thuissituatie waar niks mis mee is, maar door de stressreaktie van haar kant in verband met uitermate pijnlijke dingen die ze heeft meegemaakt recentelijk nog.

De afgelopen dagen zag ik aan Flor dat het hier op de afdeling weer veel slechter met haar ging, heel erg somber en verdrietig. Waarschijnlijk was ze bang dat ik had afgezien van onze huisgenotenovereenkomst, en heb haar gisterenavond een kort briefje geschreven, waarin ik nogmaals mijn diepe betrokkenheid heb geuit ten aanzien van een bijzonder tragisch zedendelict waarvan zij het slachtoffer is geworden en waardoor ze bang is geworden om hier op de afdeling te blijven in de nachtelijke uurtjes. Daarbij heb ik ook aangegeven dat onze huisgenoten overeenkomst wat mij persoonlijk betreft  zeker niet van de baan is, waar ze naar alle waarschijnlijkheid doodsbang voor is geweest, zonder me het de durven vragen…

Ze vertelde bij de dagopening vanochtend dat ze, in tegenstelling tot de afgelopen periode, heel goed had geslapen, waaruit op zich al blijkt hoezeer zij opgelucht is geweest na het lezen van mijn brief aan haar… Het is, net als ik, een onbegrepen vrouw die eveneens sterk is ondergewaardeerd door haar medemensen gedurende haar 31-jaar durende leven tot nog toe. Daarnaast is zij ook paranormaal hoogbegaafd en kan precies voelen waar ik op het moment ben en wat ik ga doen. Zo zag ik haar vanochtend schaars gekleed uit de douche komen zal ik maar zeggen, en inderdaad, een kwartiertje later ging ik daar ook douchen en zag op dat moment haar ondergoed liggen tegen de deur van de doucheruimte aan.

Mogelijk dat ze me binnenkort alsnog zal vragen om onze huisgenotenafspraak te vervolgen. Het contact zal dan ook mogelijk weer een vervolg gaan kennen. Ik houd jullie op de hoogte…

Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: