In emotioneel zwaar overspannen toestand naar politiebureau

Vandaag kreeg ook ik te horen dat ik me niet meer met Flor mag bemoeien, net zoals Flor al eerder. De emotionele schade van ons is enorm, en iemand van de verpleging die vanmiddag dienst had had weinig oog voor het complete verhaal van mjin kant.
Flor wordt nu ook in de gaten gehouden of zij op tijd terug komt. Er wordt daarover iedere keer contact opgenomen met de crisisdienst… Veel pijnlijker moet het niet worden. In zwaar overspannen toestand heb ik mijn verhaal wel kunnen doen bij de politie, die het verhaal in de computer heeft vastgelegd. Daar hebben ze tenminste nog wel begrip en oor voor andermans problemen… IK ben verdrietig, het wordt ons wel erg moeilijk gemaakt. Er wordt ons ook gedreigd met overplaatsing van ons ieder naar een andere afdeling…

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: