Flor heel stilletjes, schade opgelopen door contactverbod, Flor mogelijk snel weg…

Flor is heel stilletjes, zegt weinig tegen me en ziet er niet goed uit. Gisteren vertelde ik haar dat we geen contact meer met elkaar mogen hebben en dat ik dat belachelijk vind. Het wederzijdse contactverbod heeft vooralsnog helaas voor ons beiden duidelijk merkbaar en voelbaar een (naar ik mag hopen slechts tijdelijk) gevoel van geestelijke verlamming gegeven. Ik voel dat zelf ook zo. Bovendien hoorde ik dat ze, als ik het goed hoorde, een signaleringsplan gaat bespreken, waardoor zij mogelijk al sneller weg gaat dan ik hier. Ze hebben het dus voorelkaar gekregen, een verbroken contact door toedoen van de ggz. Ik vind dit ook zelf een bijzonder verdrietige zaak, en hoop echt dat het contact weer gaat aansterken. Erg best voel ik me er niet onder. Het lijkt wel alsof niemand mij en haar begrijpt, mij in het bijzonder. Dat maakt het leven loodzwaar, zeker als ons dagelijkse contact straks weg zou vallen, en ik niet weet hoe haar te bereiken. Ze vertrwouen me niet binnen de ggz als het gaat om het contact met Flor, weet het even niet meer.
In vorige gevallen dachten ze bij de ggz dat ik iemand ben met een obsessieve bezetenheid ten aanzien van andere mensen, eveneens een totaal verkeerd beeld van de mens die ik echt ben. Maar ja, maak dat een ander maar eens duidelijk. Als het gaat om tweelingenzielsverwantschap dan krijgen we daar allebei veel last van. Ik weet ook niet waar ze heen gaat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: