Moeilijke tijden voor Flor in Hoofddorp en mij in De Amstelmere , klacht ingediend bij Ministerie van Volksgezondheid, middag/avondverlof tot omstreeks 22u..

Flor is erg verzwakt, lamgeslagen en zou het liefste weer naar Amstelveen terugkeren, samen met mij. Ikzelf begon gisterenavond ook duidelijk te voelen dat mijn gezondheidstoestand en energieniveau aan het afnemen is. Vandaag hoop ik Flor te gaan opzoeken in Hoofddorp. Gisteren heb ik per post ook een brief gestuurd aan de verpleging van de gesloten afdeling in Hoofddorp, om hun te informeren omtrent de situatie hier zoals die zich heeft afgespeeld, de manier waarop Flor en ik zijn behandeld door het personeel hier en dat de wederzijdse verboden op contact met elkaar hebben geleid tot de emotionele crisis van Flor en mij en de achteruitlopende kwaliteit van onze emotionele gezondheidstoestand. Maar ik laat het er niet bij zitten. Het is van wezenlijk belang voor ons allebei dat we – we zijn nu eenmaal tweelingzielen die bij elkaar behoren te zijn – weer spoedig samen zijn, het liefste in de omgeving waarin we ons allebei het prettigste voelen, en dat is Amstelveen. Flor is van harte welkom als ze weer huisgenoten wil worden met mij in m’ n woning. Ik laat zo’ n ontzettend lieve vriendin in geestelijke nood niet barsten, en wat een ander mens daarvan denkt, nou dat zal mij om het zo maar eens te zeggen echt een worst wezen. Een langdurige afgescheidenheid zoals nu doet een beroep op onze individuele energierezerves, en het is in dit bijzondere geval dan ook van het grootste belang dat ze daar in Hoofddorp niet lang opgenomen blijft. Onze energierezerves zijn niet onuitputtelijk… Vanmiddag en/of vanavond ben ik van plan om haar te gaan opzoeken. We hebben elkaar hard nodig!! Maar maak dat maar eens duidelijk aan een psychiater of andere hulpverlener… Ik heb eveneens een klacht over het te ver gaande wederzijdse contactverbod ingediend bij het Ministerie van Volksgezondheid. Voor de middag en de avond heb ik verlof gekregen, wat begint om 14u. en eindigt rond 22u./22.30u. Het ligt in de bedoeling dat ik vanmiddag en/of vanavond een bezoekje ga brengen aan Flor in Hoofddorp, als alles volgens plan verloopt…..

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: