Weekendverlof verloopt goed, wel aanhoudende emoties i.v.m. opgelegde contactbreuk met Flor , verhaal d.d.19jan.jl.herzien en uitgebreid…

Amstelveen, thuis, zaterdag 21 januari 2012 >> Vanmiddag ben ik om twee uur vertrokken vanaf de open afdeling en ben eerst even langsgeweest bij bloemenzaak Ranzijn, om een aantal nieuwe planten te kopen voor in mijn woning. Voor een redelijk bedrag heb ik toch heel wat moois aan planten kunnen kopen, waarvan een aantal op de vensterbank en een plant op de salontafel. Vanmiddag rond vier uur kwam ik hier aan bij mijn woning. Tot nog toe verveel ik me niet, maar toch mis ik nog altijd, vanwege het door domme mensen opgelegde contactverbod, het contact met mijn tweelingziel Flor. Zo nu en dan komen er behoorlijk wat emoties los, maar dat is ook niet minder dan logisch. Ik ga binnenkort toch wel weer eens proberen om contact te zoeken met de gesloten afdeling in Hoofddorp. Ik mis haar gezelschap best wel heel erg op sommige momenten. Op de afdeling hier in de Amstelmere zijn heel veel nieuwe mensen die ik niet ken, en dat maakt dat ik het daar ook niet echt altijd even gemakkelijk heb, emotioneel gezien.

Een niet nader te noemen persoon van de verpleging vertelde me nog dat het juridisch gezien niet klopt dat ze mij daar op de gesloten afdeling in Hoofddorp de toegang hadden geweigerd toen ik daar afgelopen woensdagavond voor de deur stond. IK heb al eens eerder, in de periode van Peggy, iets dergelijks meegemaakt, en zou weleens willen weten wat ze daar tegen mij hebben. Ik verwacht daarbij wel een eerlijk antwoord, want ik heb het toch wel gauw door of iemand liegt of niet. En nu proberen ze ons contact tussen mij en Flor weer van elkaar te scheiden, met alle gevolgen voor onze gezondheidstoestand vandien. Zoals ik in mijn verhaal van 19 januari al schreef, ook al tijdens mijn Hoofddorpperiode, vorig jaar september en oktober, werden we uitelkaar gedreven, toen Flor naar de open afdeling ging en ik een vrijhedenschema kreeg aangeboden, op voorwaarde dat ik niet op bezoek mocht op de open afdeling… De maat is nu vol, overvol zou ik haast willen zeggen. Ik hoop dat dit gaat veranderen, desnoods met hulp van buitenaf. De GGZ is daarmee dubbel en dwars de fout in gegaan, realiseren zich niet hoe het voelt als twee mensen zich emotioneel gekrenkt  en uitelkaar gerukt voelen. Ik hoop nog altijd dat er in alle redelijkheid met hun te overleggen valt, al vraag ik me toch wel af of het, als dit blijft duren, niet beter is om (iemand adviseerde me dat) met het hele complete verhaal…..naar de rechter te stappen….

Hoe dan ook, ik ga vanavond eerst eens een douche nemen, wat muziek luisteren en misschien ook wel verder werken aan mijn website over en voor tweelingzielen, wat voorlopig te zien valt op het adres http://home.kpn.nl/kat00020. Om redenen van privacy maak ik ook op deze nieuwe website geen gebruik van achternamen. Behalve wat meer over mijzelf, op die website ook herinneringen en ervaringen met Peggy, en over Flor. Niet dat ik dat erg vind, maar ik kan hier momenteel geen televisie kijken. De digitale ontvanger/harddiskrecorder doet het niet meer. Ik kan proberen het apparaat nog te resetten en opnieuw te installeren, en anders is het toch nodig om hierover contact op te nemen met Ziggo. Het apparaat valt volgens mij nog onder de garantie, en het zal dus naar ik mag aannemen weinig problemen geven als ik het apparaat wat nog nauwelijks is gebruikt, in te ruilen voor een nieuw, werkend apparaat…

Morgen, zondagmiddag heb ik een telefonische afspraak met mijn persoonlijk begeleider van de kliniek, om te overleggen hoe het is gegaan en mijn terugkomst op de kliniek morgenavond, ik verwacht zelf omstreeks negen uur in de avond….

Later meer informatie…. Flor, als je dit mocht lezen, ik hoop dat de correspondentie die ik aan jou had gestuurd ook is aangekomen, en dat het beter met je gaat… Ik hoop op betere tijden wat de contactmogelijkheden betreft…. Mocht er iets mis zijn gegaan met de correspondentie, je kunt mijn vaste nummer ook terugvinden in je emailbox, in een mailtje wat ik gisteren aan je heb gestuurd….

Het verhaal op deze weblog van 19 januari jl. heb ik herzien en uitgebreid. Zie het betreffende verhaal…

Lve.groetjes, hopelijk tot ziens, Boudewijn….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: