De wanhoop nabij: Bezoekverbod GGZ kliniek Spaarnepoort Hoofddorp voor een maand…

Amstelveen thuis, 23 januari 2012 >> Het gaat momenteel niet best met mij wat mijn geestelijke en lichamelijke toestand betreft, bijzonder slecht en wanhopig ook. Ik heb een brief ontvangen uit Hoofddorp dat mij een bezoekverbod is opgelegd voor de periode van een maand om op bezoek te gaan bij Flor in Hoofddorp. En dat terwijl het ons beiden juist zoveel goed zou doen om elkaar regelmatig te zien. Helaas denken ze daar in de psychiatrie anders over. Ik ben echt de wanhoop nabij. Het wordt ons niet gegund, een voortzetting van ons zo mooie en emotioneel zeer diepgaande contact. Ik ben ontzettend verdrietig omtrent dit gebeuren, en weet even niet meer wat te doen. Mocht ze bovendien voor die tijd eventueel zijn overgeplaatst naar een andere afdeling dan mogen ze me dat vanuit de hulpverlening niet zeggen, anders gezegd , dan zijn we elkaar kwijt, doch ik hoop dat ik dat verkeerd inzie… Dit is niet leuk, maar ook niet voor Flor, maar ja, maak dat nu maar eens aan de hulpverlening duidelijk. Zij weten niet goed hoe met hooggevoelige mensen om te gaan op de juiste manier. Maar wat nu? Ik zie het even niet meer zitten… Ik voel me zowel geestelijk als lichamelijk een wrak. Maar is dat zo gek, na al het onrecht wat ons is overkomen???

Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: