BEZOEKVERBOD GGZ KLINIEK SPAARNEPOORT GESLOTEN , HOOFDDORP VOOR EEN MAAND (tekst met eigen video)

Amstelveen thuis, 25 januari 2012 >> Weer even thuis vandaag. Emotioneel gezien gaat het nog niet erg goed met mij, en ben ook begonnen met het schrijven van een brief aan GGZ Hoofddorp, Spaarnepoort, als reaktie op hun bezoekverbod voor een maand. Zelfs mensen van de verpleging op de open afdeling waarmee ik heb gesproken hierover vinden e.e.a. een nogal onrechtvaardige zaak. Zij gaven me het advies, evenals de patienten vertrouwens persoon van De Amstelmere (die het eveneens als een hoogst afgrijselijke situatie beschrijft), hebben me aangeraden om spoedig een reaktie te sturen naar de afdelingsmanager van Spaarnepoort, die deze brief aan mij heeft gestuurd. Daarmee treft hij niet alleen mijzelf op een vreselijke manier, maar zeker ook Flor, al vraag ik me wel af in hoeverre de aan haar gerichte post ook daadwerkelijk aan haar wordt gegeven… Ik hoop dat deze situatie in gunstige zin gaat veranderen, aangezien deze situatie niet alleen mijzelf maar ook Flor bergen met energie kost en wat nu ook bij mij (net als bij Flor die vlak voor haar vertrek naar Hoofddorp ook lichamelijk ernstig verzwakt leek) begint te leiden tot diverse klachten van lichamelijke aard….

Het overige nieuws is dat ik met een verpleegkundige van de open afdeling en mijn spv’er heb overlegd over de thuissituatie. Een van de komende dagen ga ik contact opnemen met mijn buurvrouw om haar de voorgestelde datum voor een gesprek kenbaar te maken. Mijn toestand is verder stabiel en daarbij is men druk doende om o.a. de hulp van de spv’er rond te krijgen. Onvoorziene omstandigheden voorbehouden zou ik dan waarschijnlijk zo rond de 10de februari wellicht met ontslag kunnen gaan.

Voor het komende weekeinde is in overleg met mijn persoonlijk begeleider afgesproken dat ik de volgende verlofperiode mag gaan uitproberen:

Vrijdag 27 januari omstreeks 14.00 naar huis, de nacht van vrijdag 27- op zaterdag 28 januari thuis overnachten en overdag ook gewoon thuis. Datzelfde geldt voor de nacht van zaterdag 28- op zondag 29 januari a.s. Daarna op zondag 29 januari in de loop van de middag of avond weer terug naar de kliniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: