Gesprek met psychiater, bezwaarschrift bezoekverbod ggz kliniek spaarnepoort hoofddorp…

Amstelveen thuis, 26 januari 2012 >> Zo vlak voor mijn vertrek terug naar de open afdeling even een berichtje. Ik heb vandaag een gesprek gehad met mijn psychiater over de thuissituatie. Zoals al eerder gezegd volgt er binnenkort een gesprek met mensen uit de woongroep. Daarvoor neem ik eerdaags contact op met mijn buurvrouw. Verder kwam de situatie van Flor en mij nog aan de orde in het gesprek, en het is niet minder dan logisch dat hetgeen is gebeurd rondom het door ons als een contactverbod opgevatte advies van de hulpverlening om afstand van elkaar te bewaren, tot de nodig emoties lijdt, voor ons allebei. Vandaag heb ik een vijf kantjes tellende brief gestuurd aan degene die mij de brief stuurde waarin mij het bezoekverbod voor een maand werd opgelegd. Dit is schadelijk voor de gezondheidstoestand  en het herstel van Flor, maar evenzeer voor mij. Ik hoop dat deze brief een positief resultaat gaat opleveren aangaande het al dan niet ongedaan maken van het contactverbod. Ik heb getracht om een aantal mogelijke misverstanden te verhelpen door een duidelijke brief te schrijven.

Morgen, vrijdag 27 januari ga ik omstreeks twee uur in de middag met weekendverlof en slaap dan twee nachten thuis. Het weekendverlof duurt tot en met aanstaande zondag, in de loop van de avond keer ik dan weer terug naar de kliniek in De Amstelmere…

Tenslotte nog een video die ik daarnet heb gemaakt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: