Adreswijziging website “Tweelingzielen-HSP Website” , verloop van de avond vrij aardig, wel gemis aan contact met F.

28 jan.2012 >> Het gaf nogal wat technische problemen om de bovengenoemde website te uploaden naar mijn oude kpn-websiteadres. Vandaar ook dat ik de naam van de website iets heb aangepast en op een ander adres te plaatsen op internet. Voordeel is ook dat de beschikbare hoeveelheid webruimte op dat andere adres maximaal 500 mb. bedraagt, tegenover 50 mb. op het kpn adres…

Je kunt de site vinden op: http://cbdekat.magix.net/public .

Ik loop er over te denken om voor deze nieuwe website een domeinnaam te gaan registreren, zodat het adres makkelijker te onthouden is voor mensen.

 

Verder is de eerste avond van mijn weekendverlof vrij aardig verlopen. Ik hoop dat Flor ook inderdaad de aan haar gerichte post van de verpleging in Hoofddorp heeft ontvangen. Ik ga eerdaags denk ik toch eens proberen of ik haar via het vaste nummer van de kliniek aan de lijn kan krijgen, als het mogelijk is. En al is het dan helaas, vanwege het bezoekverbod, geen contact waarbij ik persoonlijk aanwezig kan zijn, ik denk dat het voor ons toch goed is om even met elkaar te praten, al is het dan via de koperen lijn. Ik mis het contact met haar nog altijd heel erg… Ik hoop echt dat deze ook voor haar pijnlijke en hoogst onrechtvaardige situatie spoedig zal worden opgelost…. Ze mag ook best eens in het zonnetje worden gezet vind ikzelf. Het gemis aan persoonlijk contact met haar, wat door onwetende buitenstaanders is veroorzaakt, zit me niet lekker. Het raakt ook mij geregeld emotioneel zeer diep. Ik ben in afwachting van een reaktie op mijn brief aan degene die mij het bezoekverbod heeft opgelegd.

Gr.Boudewijn….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: