Weekendverlof alweer ten einde, ongezellig op open afdeling B0, in afwachting van reaktie patienten vertrouwens persoon…

Amstelveen thuis, maandag 30 januari 2012 >> Vandaag is het precies twee  weken geleden dat Flor werd overgebracht naar Spaarnepoort gesloten in Hoofddorp. Haar aanwezigheid en gezelschap mis ik nog altijd hier, en ik hoop dat mijn reaktie op het ten onrecht opgelegde bezoekverbod voor een maand, iets gunstigs oplevert, aangezien deze situatie niet alleen voor mij zelf maar daarnaast ook voor Flor, in emotioneel opzicht niet gezond is. Het weekendverlof verliep voor de rest eigenlijk wel gunstig en ik was gisterenavond weer bijtijds op de open afdeling retour. Het is op de afdeling overigens wel erg ongezellig en saai. Er zijn veel nieuwe mensen bijgekomen, maar deze ken ik eigenlijk nog maar nauwelijks.

Ik ben ook in afwachting van de reaktie van de pvp’er van De Amstelmere op de bezwaarschrift-brief die ik onlangs heb gestuurd aan de persoon van wie ik het bezoekverbod opgelegd heb gekregen. Bij goedkeuring zal ik deze eerdaags doorsturen aan de patienten vertrouwens persoon die in de regio Haarlemmermeer, Hoofddorp aktief is. Deze brief is een duidelijke omschrijving van de diepe band tussen mij en Flor, de dingen die fout gingen op de open afdeling, waardoor Flor uiteindelijk helemaal opgebrand raakte en werd overgebracht naar Spaarnepoort gesloten.. Haar ineenstorting had kunnen worden voorkomen als ons geen advies was opgelegd om afstand tot elkaar te bewaren, wat hooggevoelige mensen al snel als een verbod ervaren. En zo ’n klap komt bij allebei keihard aan, zeker als je een band hebt opgebouwd in emotioneel opzicht die nog zoveel dieper gaat dan wordt gedacht…

Morgen verwacht ik mijn persoonlijk begeleider weer op de afdeling, en met hem ga ik het weekendverlof nabespreken en hoop ook alvast een verlofschema voor de komende periode met hem te gaan maken. Zodra hierover meer bekend is laat ik het je weten op deze blog.

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: