Nieuw videospotje ……..

Amstelveen, 30 januari 2012 >> Ja, vandaag was geen gemakkelijke dag. Veel op bed gelegen in mijn kamer, en enkele keren kwamen ze kijken van de verpleging hoe het ging met me en met mijn hoofdpijnklachten. Ik voelde een deel van de dag veel emoties en ik hoop in ieder geval dat alle problemen opgelost zullen worden. Nee, geen leuke dag vandaag…

Heb wel een aardige website ontdekt: www.zielsliefde.nl .

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: