Voorlopig maar even afwachten, en hopen op hereniging van het contact.

 

 

Amstelveen B0, woensdag 1 f ebruari 2012 > Ja, Flor kan het ook niet helpen dat er een bezoekverbod van toepassing is. Ik hoop wel dat het mooie en diepe contact zoals dat voorheen was ontstaan zich gaat herstellen, en dat het geen permanente schade heeft opgelopen… Ik mag aannemen dat dat ook de bedoeling is, dat we tweelingzielen blijven…. Ik voel dat aan allerlei lichamelijke veranderingen in mezelf, zoals ook wordt aangegeven in het spotje hier meteen boven….

Misschien is het toch een goed idee om de aktiviteiten aangaande dat bezoekverbod te gaan stilleggen voor eventjes, behalve dan wellicht nog het schrijven van een artikel voor de krant… Wel wacht ik natuurlijk het antwoord af vanuit Hoofddorp… Ik hoop ook dat het met Flor weer de goede kant op gaat, en met mijzelf natuurlijk. Mijn gemoedstoestand is, emotioneel gezien, nog niet echt geweldig. Waarschijnlijk is mijn lichaam zich wel aan het voorbereiden op de toekomst in verband met het contact met Flor. Ik had het eerder over pijnklachten, hoofdpijn en dergelijke meer. Dit alles houdt ook verband met veranderende verbindingen tussen de linker en rechter hersenhelft, nodig om samen op een volledig gelijkwaardig niveau te komen als tweelingzielen… Zie hiervoor ook het spotje, direkt boven deze tekst……

Ik voel gedurende de dag wel regelmatig veel emoties in me opkomen en ik hoop ook dat Flor het nog kan volhouden en de moed niet laat zakken, ondanks de pijn die we allebei ervaren, een van de ergste emotionele pijnsoorten die er zijn, wat ook wel zielepijn wordt genoemd. Dat is nu het  ‘resultaat’ van dat uiteendrijvingsbeleid, van het bezoekverbod. Ik denk niet dat mijn brief aan Hoofddorp heeft geholpen. Binnen zo’ n machtig bolwerk als de ggz heb je als patient feitelijk weinig meer in te brengen, zelfs als je al 25 jaar ervaringsdeskundig bent in de ggz… Het wederzijdse gemis aan contact dat kost ons beiden bergen met energie, en het bezoekverbod dient er feitelijk alleen maar voor om de Angst van buitenstaanders te compenseren.

Een regelmatig contact met Flor zou haar in ieder geval al  heel veel rustiger maken……

Boudewijn de Kat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: