Weekendverlof, iets mindere stemming dan gisteren, diepere band met Flor…

Amstelveen (thuis) vrijdag 3 februari 2012 > Ja, ik ben alweer sinds vanmiddag thuis, met weekendverlof. Het weekendverlof duurt, als alles goed verloopt en in telefonisch overleg met mijn persoonlijk begeleider op de kliniek, tot a.s. maandagmiddag, dus in principe drie nachten. Het sneeuwde vanmiddag behoorlijk en het was een hele klus om de auto zo veel mogelijk sneeuwvrij te krijgen. Uiteindelijk kon ik toch wegrijden, maar dan wel stapvoets, want het was behoorlijk glad op sommige punten onderweg. Via een bezoekje aan de supermarkt ben ik uiteindelijk hier thuis gearriveerd. Ik kreeg ook nog bezoek van iemand van de inmiddels failliet verklaarde gordijnenwinkel, die wel zo attent is om lopende bestellingen van mensen alsnog af te handelen. Ik krijg een telefoontje zodra de gordijnen klaar zijn, om een afspraak te maken dat ze worden opgehangen. De gordijnrails die hangen al enige tijd….

Voor mijn vertrek vanaf de kliniek kreeg ik nog een telefoontje van mijn moeder, die me vertelde dat het met mijn hond Debby minder goed lijkt te gaan. Ik heb toen een afspraak gemaakt met de dierenarts voor komende maandagmiddag rond kwart over vier. En dinsdag zou er dan in principe een gesprek plaatsvinden met de bewoners uit de flat en o.a. mijn spv’er en persoonlijk begeleider. Dit zou dan om vier uur in de middag plaatsvinden a.s. dinsdag. Het enige probleem is nog dat het dan wat lastig is voor een goede vriend om erbij te zijn op dat tijdstip. Morgen hoop ik hem even te bellen om dit te bespreken. Ik verwacht wel dat na dat gesprek, de periode erna, mijn ontslag zal gaan plaatsvinden van deze opname. Het zou ook fijn zijn als ik deze maand ook weer op bezoek kan gaan bij Flor. DE band is nog altijd heel sterk, en dat hoort ook zo te zijn als je tweelingiel van elkaar bent. Gisterenavond en het begin van de afgelopen nacht was een goede periode waaruit blijkt dat onze band nog veel dieper is geworden en heb ook weer dingen vernomen uit de telepatische communicatie tussen ons die me wat gerust hebben gesteld aangaande de toekomst. Het is een zuiver weten dat we elkaars tweelingzielen zijn, en ze doet ook van haar kant ongelofelijk haar best om dit proces naar hereniging te doen slagen.

Ik ga zodirekt nog even douchen, en misschien is er dan nog even tijd voor het maken van een geluidsmontageprogramma voor Flor. Dit programma is inmiddels ook geplaatst op mijn nieuwe website in wording over tweelingzielen en hsp, hooggevoeligheid. Deze site kun je zien op http://cbdekat.magix.net/public. MIjn stemming is vandaag in emotioneel opzicht weer wat minder dan gisteren, ik hoop van harte dat we elkaar gauw weer eens zullen zien…. Het is afschuwelijk om elkaar zolang te moeten missen. Voor de mensen die de weblog van gisteren nog niet hebben bestudeerd, hebben doorgelezen en de video’s nog niet hebben bekeken, raad ik aan dit alsnog te doen…,ook mensen van de ggz…

Heel mijn leven heb ik nog nooit iemand ontmoet die zoveel om mij geeft als Flor nog altijd doet, en dat is ook andersom zo. IK hoop dat het inmiddels weer beter met haar gaat… Alleen deze contactonderbreking is iets wat ons niet lekker zit.

Lieve groeten van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: