Vanavond misschien weer even naar huis, vrijdag behandelplanbespreking en mogelijk bericht omtrent ontslagdatum, situatie vandaag drie weken na vertrek Flor…

Amstelveen B0, dinsdag 7 februari 2012 >> Het gesprek met bewoners van de woongroep Centraal Wonen zal hoogstwaarschijnlijk volgende week dinsdag, 14 februari gaan plaatsvinden in de middag. Heb hierover straks nog een gesprekje met mijn begeleider op de open afdeling hier. Aanstaande  vrijdag heb ik in ieder geval een behandelplanbespreking met mijn psychiater van de open afdeling, en dan hoor ik waarschijnlijk ook de beoogde ontslagdatum. Het bewonersgesprek staat in ieder geval, ondanks het uitstel, geheel los van de ontslagdatum…

Als het lukt ga ik vanmiddag rond een uur of vier weer een aantal uren naar huis, tot uiterlijk tien uur vanavond. Er ligt bij een elektronica speciaalzaak elders in Amstelveen nog een bestelling op mij te wachten en ik denk dat ik die ook even ga ophalen. Het betreft een acculader voor mijn videocamera die onlangs defect is geraakt. Leuk is wel dat ik dan ook weer video-opnames kan maken in en buitenshuis.

Vandaag drie weken geleden is Flor van hieruit weer teruggeplaatst naar de gesloten afdeling in Hoofddorp. Sindsdien is het verblijf hier op de afdeling een stuk minder leuk dan toen. Er zijn ook veel nieuwe mensen bijgekomen die ik nog nauwelijks ken. Ik ben dezer dagen dan ook meer op mezelf, ook hier op de afdeling zelf… Natuurlijk mis ik het contact met Flor heel erg, maar dat is denk ik andersom ook het geval. Ik hoop dat we na afloop van het bezoekverbod, na 19 februari dus, weer regelmatig contact met elkaar zullen gaan hebben en dat we ook na haar ontslag contact zullen houden… Ik zie daar ook erg naar uit.

Groetjes van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: