Mijn meest bijzondere opnameperiode ooit; kennismaking met tweelingziel Flor…

Amstelveen, 8 februari 2012 >> Ja, alvorens ik zodirekt weer retour open afdeling ga, even nog een berichtje op mijn weblog. IK ben vanmiddag en vanavond weer even thuis geweest en heb daar o.a. bovenstaande video gemaakt, ditmaal niet met een webcam, maar met mijn HD videocamera; een opname die je, als de snelheid van je internetverbinding dat toelaat, desgewenst op een HD resolutie van 720 pixels kunt bekijken en beluisteren. Ja, mijn huidige opnameperiode loopt alweer bijna ten einde. Ik hoop daarover overmorgen tijdens een behandelplanbespreking meer duidelijkheid over te krijgen… Het was dan ook wel de meest bijzondere opnameperiode die ik tot nog toe ooit in mijn leven heb meegemaakt. Mijn kennismaking met Flor is iets, een ervaring op zich, die voor mij een waarde heeft die niet in woorden valt uit te drukken. Ik hoop dan ook dat we samen later ons contact weer kunnen oppakken, daar waar we kort voor haar ineenstorting en terugplaatsing naar die vreselijke gesloten afdeling in Hoofddorp, waren gebleven. Ons contact is zo diep en waardevol dat ik daar, nogmaals, gewoon geen woorden voor kan vinden. Het is een erg lieve, maar  vaak onbegrepen jonge vrouw die, net als ondergetekende, eigenlijk tot nog toe een nogal geisoleerd bestaan heeft geleefd. En dat heeft zij niet verdiend!! Tot een volgende blog maar weer….

Lieve groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: