Weekendverlof, behandelplanbespreking a.s.maandag, computercrash en herstelwerkzaamheden, verdieping band met Flor (op afstand)….

 

Amstelveen (thuis), vrijdag 10 februari 2012 >> Afgelopen middag rond twee uur is dan weer mijn weekendverlof ingegaan, wat deze keer ietsje korter duurt dan normaal. Dit vanwege een behandelplanbespreking met mijn psychiater, aanstaande maandag om 10.00u. Ik hoop dan eindelijk de definitieve ontslagdatum te weten te komen. Ik hoop op een goed verloop van dat gesprek, en dat geldt eigenlijk ook voor het gesprek van aanstaande dinsdagmiddag 16u. met de bewonersgroep hier in de flat.

Vanmiddag was Rob zo attent om mij vanaf De Amstelmere even langs de garage te rijden waar mijn auto nog steeds was voor reparatie aan de linker zijdeur. Vanochtend kreeg ik een belletje van de garage, met de melding dat het oude slot na tien jaar volledig was versleten en dat er een nieuw slot in is gezet. En inderdaad, eenmaal daar aangekomen was het geen enkel probleem meer om het portier weer te sluiten. Geen eindeloos geknal meer met de deur, dat probleem is nu gelukkig eindelijk verholpen. Een kostbare reparatie was het zeker, maar aan de andere kant, verder rijdt de wagen nog als nieuw, met in tien jaar tijd nog maar 32.000 km. op de kilometerteller, en hij kwam in januari jl. met glans door de apk keuring heen, zonder onverwacht hoge kosten…..

Afgelopen nacht een hele nare droom gehad. Ik droomde ineens weer van mijn ex-vrouw, waarvan ik in oktober 2007 gelukkig ben gescheiden. Een tante van mij woonde toen in die droom naast het huis waarin wij woonden, en we waren dus buren van elkaar. Nee, geen leuke droom, maar ik denk wel nodig om de laatste restjes van dat verleden te kunnen afsluiten. Dat wordt dus allemaal van hogerhand allemaal geregeld en is ook nodig ,met het oog op de toekomst… Mijn ex had zekere narcistische trekjes, en toen ik dat in de zomermaanden van 2007 ontdekte en ontdekte dat er van enige emotionele binding in positieve zin met haar nooit sprake is geweest…..

Ja, en nu ik Flor heb leren kennen, dat is echt een vrouw uit duizenden, een tweelingziel, en in positieve zin exact de omgekeerde wereld ten opzichte van mijn ex. Het is niet voor niets dat alles van hogerhand keurig netjes wordt geregeld om volledig open te staan voor een bijzonder leuk en liefdevol contact met Flor. Een sterkere en gelukkigere band met een vrouw zoals Flor is, nee, die bestaat er niet… Langs telepatische weg verloopt geregeld communicatie via gedachten over en weer tussen Flor (momenteel op de gesloten afdeling in Hoofddorp) en mij, maar is ook de kracht en intensiteit van onze emotionele verbondenheid steeds duidelijker en helderder voelbaar. Ook merk ik aan de communicatie en de energie (= positieve/negatieve emotie) die ik daarbij voel dat ze me heel erg mist, meer op zichzelf leeft op de afdeling, maar ook een vorm van onvoorwaardelijke liefde waarvan ik diep onder de indruk ben. Maar of ze het daar op de gesloten afdeling nog lang volhoudt is nog maar zeer de vraag. Ik hoop wel dat als zij zou worden overgeplaatst naar een andere afdeling, dat ik daarvan op de hoogte wordt gesteld… En ze is ook ten alle tijden van harte welkom hier thuis bijvoorbeeld….. Ja, wat is dit mooi, als je een ziel deelt met je wederhelft, en dan hebben we elkaar al bijna een maand niet meer gezien en gesproken, vanwege het door zovelen terecht als “belachelijk” omschreven bezoekverbod wat me is opgelegd en geldt tot en met 19 februari a.s. De beste remedie voor haar om volledig te herstellen is dat we weer samen kunnen zijn, geregeld samen zijn, maar dan dicht bijelkaar…, en in de toekomst liever niet binnen de muren van een kliniek of in een beschermde woonvorm, want daar is Flor, als ze in en door ons geregelde contact samen meer dan ooit in haar kracht komt te staan als hoogbegaafd spiritueel wezen (zoals ze dit laatste al zelf had gezegd tegen mij), immers veel te goed voor, net als ikzelf. Mensen die dit lezen en daar niets van begrijpen raad ik toch met klem aan om zich eens uitgebreid te verdiepen in het natuurverschijnsel wat ‘tweelingzielen-liefde’ heet, en in haar andere (eveneens zeer herkenbare) positieve kanten als zijnde een bijzonder knappe en intelligente hooggevoelige vrouw, die veel meer en beter verdiend heeft dan ze in haar eveneens nogal geisoleerde leven tot nog toe heeft ontvangen van andere mensen…. Ze is op spiritueel niveau inderdaad bijzonder hoogbegaafd, is in staat tot die dingen die zelfs mijn inzicht en verstandelijke vermogens tot nog toe ver overstijgen. En hoe slecht zij er ook aan toe is geweest, ze heeft mij innerlijk al heel goed en ook volledig doorzien vanaf onze eerste ontmoeting in Hoofddorp, en vanuit dat inzicht ook mijn hele proces (m.n.wat betreft het oplossen van trauma’s, obstakels die me al mijn leven lang in de weg hebben gezeten!) zorgvuldig begeleid, op afstand. En als dat geen ware liefde meer is dan weet ik het ook niet meer……….

Vanavond ook nog een onverwachtse computerstoring gehad, een fatale systeemcrash, waardoor ik vele uren bezig ben geweest met het nog altijd niet volledige herstel van de computer in de logeerkamer. Vandaar ook dit late tijdstip van schrijven… Morgen weer een dag om het herstel van de computer volledig te kunnen afronden…..

Maar eerst nog even tijd voor een lekker drankje en even wat rust nemen voor ik ga slapen.

Lieve groetjes van Boudewijn.

Geplaatst in Mooie vrouwen, Nieuws en spiritualiteit|Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: