Peggy twee jaar geleden overleden, herstelwerk aan computer niet geslaagd, nieuwe video, straks behandelplanbespreking met psychiater……

Amstelveen, zondag 12 februari 2012 >> Het is vandaag precies twee jaar geleden dat mijn vroegere vriendin Peggy kwam te overlijden, na een poging tot zelfdoding op oudejaarsdag 2009. Maandag, de dag waarop ik deze weblog bijwerk, zou ze 32 jaar zijn geworden.

Vandaag ben ik een groot deel van de dag bezig geweest met het herstellen van de computer die hier eerst in de logeerkamer stond. Echter, na veelvuldig proberen het defect te herstellen heb ik uiteindelijk maar weer mijn oude dualcore computer in gebruik genomen als tweede pc. Deze werkt een stuk beter dan de andere pc, die me dit weekend veel tijd heeft gekost, maar niet goed meer werkt.

Daarnet heb ik ook nog een nieuwe video geplaatst op YouTube, een documentaire video, het eerste deel van een serie over hooggevoeligheid, hsp. Binnenkort hoop ik nog een aantal vervolgdelen te gaan maken en plaatsen op YouTube. Daarnaast ben ik ook bezig met het ontwerpen van een speciale site over tweelingzielen en hooggevoeligheid, de site die voorlopig nog te zien valt op http://cbdekat.magix.net/public . Het lijkt met echter een goed idee om op zoek te gaan naar een provider die veel webruimte biedt voor plaatsing van een website onder domeinnaam, voor een redelijk bedrag. Het voordeel van een domeinnaam is dat deze gemakkelijker te onthouden is voor de meeste mensen.. Het voordeel van een grote webruimte voor deze site in de toekomst is ook dat ik daar onder eigen beheer ook langere videoprodukties kan gaan plaatsen….Zodra de nieuwe video op Youtube staat kun je hem ook zien op mijn weblog. Wellicht dat ik hem dan later alsnog invoeg in deze weblog van nu……

Ik ga nu wat rusten, straks weer vroeg op, omdat ik al om tien uur een behandelplanbe-spreking heb met mijn psychiater… Het weekendverlof verliep zonder problemen gelukkig.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: