Weekendverlof vrij goed verlopen, behandelplanbespreking met psychiater uitgesteld wegens ziekte, nieuwe video, voorbereiden artikel naar diverse kranten, herinneringen aan en verlangen naar vervolg direkt contact met Flor.

Amstelveen, open afdeling ggz B0, maandag 13 februari 2012>> Ja, vandaag was het best wel een aardige dag. Ik moest  vanochtend weer in alle vroegte terug op de afdeling zijn na een over het algemeen best aardig verlopen weekendverlof thuis. Echter, toen ik eenmaal op de afdeling terug was hoorde ik van een verpleegkundige dat mijn psychiater hier ziek is, en dat de behandelplanbespreking dus wordt uitgesteld. Wel buitengewoon jammer, want daardoor volgt het ontslag waarschijnlijk ook later dan ik had verwacht. Ik verwacht nu zelf dat die bespreking pas volgende week zal plaatsvinden, en het ontslag dus ook in de week van 20-25 februari aanstaande. Dat zou dan betekenen dat ik dan alweer vijf maanden opgenomen ben in totaal, de langste opnameperiode tot op heden. Afgesproken is dat ik het eerst weer een tijdje thuis ga proberen, en mocht dan blijken dat dat echt niet meer zal lukken na enige tijd dan zou het Etta Palm gebeuren alsnog in de picture komen. Morgenmiddag om vier uur is er in ieder geval een bewonersbespreking met een aantal medebewoners van de woongroep centraal wonen Amstelveen, in aanwezigheid van mijn persoonlijk begeleider in de kliniek, mijn spv’ er en iemand van de woningbouwvereniging. Ik verwacht daarbij wel enig assertief optreden van mijn kant, en die van mijn  enigste vriend Rob die er ook bij komt zitten. Mijn ervaring is dat er naar mijn smaak nog iets teveel in het verleden wordt geleefd en gedacht door sommige medebewoners, wat bij een langdurig gesprek wel enig assertief optreden zou kunnen vereisen, wil ik er emotioneel niet aan ten onder gaan. Ik bedoel, hoe vaak is het niet gebeurd dat andere mensen indirekt niet hun angsten op mij probeerden te projekteren op verschillende manieren. Ik ben dat eindeloos praten over ellende uit het verleden meer dan zat, wil er ten behoeve van mijn eigen kwaliteit van leven en welzijn liever ook niet meer teveel mee worden geconfronteerd. En bovendien leven we nu in 2012, het is geen 2010 meer.

Vanmiddag heb ik ook nog diverse dingen ondernomen en via een bezoekje aan mijn moeder nog even een paar uurtjes bij mijzelf thuis geweest, alwaar ik het tweede deel uit de serie video’s heb gemaakt over hooggevoeligheid (zie hierboven). Daarnaast ben ik toch van plan om een duidelijk artikel te schrijven aan diverse landelijke dagbladen naar aanleiding van het te ver gaande ggz beleid in verband met mij en Flor, de manier waarop werd geprobeerd ons al vanaf het begin van de opname uitelkaar te drijven, zodat ook andere mensen daar kennis van zouden kunnen nemen…

Het is vandaag alweer vier weken geleden dat Flor hier vanaf de open afdeling werd terug geplaatst naar de gesloten afdeling op Spaarnepoort in Hoofddorp. Natuurlijk missen we elkaar best wel erg, nog altijd, al is er gelukkig wel een duidelijk voelbare verbinding op afstand tussen ons voelbaar, waaronder ook geregeld telepatisch contact tussen ons. Ik hoop van harte dat we ons contact later weer gaan oppakken op het punt waar we de 16de januari jongstleden helaas tijdelijk afscheid van elkaar moesten nemen toen zij naar Hoofddorp werd teruggeplaatst. Het bezoekverbod wat mij werd opgelegd loopt af na de 19de februari aanstaande, dat is dus tot en met aanstaande zondag, want dan is het 19 februari… Ik hoop verder dat deze lange contactonderbreking van mens tot mens geen verdere nadelige gevolgen heeft voor de hervatting van dat contact in de toekomst. Het is gelukkig wel zo dat, voor zover ik dat hier op afstand kan nagaan, de diepgang van dat contact eerder nog dieper lijkt te zijn geworden dan het was, en in ieder geval niet erop achteruit is gegaan…

En zo herinner ik me nog kort voor haar terugplaatsing naar Hoofddorp, dat we samen toch ook een heleboel leuks hebben meegemaakt. Ze is ook een keer een nachtje wezen logeren bij mij thuis. En we zijn er samen ook twee keer op uit getrokken met de auto, waarvan een keer naar het stadshart van Amstelveen. De band was, zonder in verdere details te treden, toen al vrij intiem, en liepen wij ook samen als twee tortelduifjes het laatste stukje weer terug naar de kliniek, hand in hand. Flor is een bijzonder lieve en charmante vrouw, en ik zie uit naar een toekomstig vervolg van dat contact. In ieder geval hoop ik haar na de 19de februari weer regelmatig te kunnen gaan opzoeken. En mensen die daar dan toch nog moeilijk over zouden doen eventueel, nou dan word ik echt heel boos hoor in een dergelijk mogelijk toekomstig geval….. Misschien is het ook wel een goed idee om haar ook eens een keer te bellen via de vaste lijn. Ik maak me soms wel een klein beetje ongerust dat ze daar in Hoofddorp niet door andere mannen word verleid, wordt misbruikt, want dat zou wederom heel afschuwelijk zijn. Aan de andere kant, onze band is inmiddels wel dusdanig sterk dat ik daar denk ik niet al te bezorgd over hoef te zijn…., zeker niet terugdenkend aan de laatste periode van ons contact in Amstelveen. Ze is meer dan de moeite waard, een bijzondere tweelingziel met hele bijzondere eigenschappen. Sinds ik haar heb leren kennen ben ik ook zelf in vele opzichten totaal veranderd, en andersom ook, zo begrijp ik uit het telepatische contact wat ik met haar heb.

Maar goed, ik ga er nu weer even mee stoppen. Morgen weer een nieuwe dag…

Lieve groeten van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: