Bewonersbespreking Centraal Wonen goed afgelopen, nieuwe video’s van vandaag, waarschijnlijk eindelijk verlost van negatief karma, over de bijzondere band met Flor…

Amstelveen open afdeling B0, dinsdag 14 februari 2012 >> Vandaag was een bijzondere dag, in positieve zin. Vanmiddag tussen vier en ruim vijf uur, o.a. in aanwezigheid van mijn persoonlijk begeleider van de kliniek en van goede vriend Rob, heeft er een vergadering plaatsgevonden in mijn persoonlijke aanwezigheid met mensen van het bestuur van de woongroep Centraal Wonen Amstelveen, iemand van de woningbouwvereniging Eigen Haard, en mijn spv’ er van de GGZ. Het gesprek verliep in eerste instantie vrij stroef; er werd in het begin nogal sterk gehamerd op gebeurtenissen in het verleden, waarbij ik nog opmerkte dat je in het heden in gedachten geen absolute toekomstgerichte zekerheden kunt creeeren. Later maakte goede vriend Rob duidelijk dat hij mij de laatste maanden heel sterk zag veranderen in positief opzicht. En ook mijn spv’ er van de GGZ maakte op laatst nog een opmerking dat hij ook had ontdekt dat ik niet alleen veel stabieler ben maar ook veel sterker en krachtiger dan ooit eerder in mijn leven….. En zo is het ook. Uiteindelijk hebben we de vergadering toch vrij positief kunnen afsluiten. Mijn persoonlijk begeleider verwacht mijn ontslag over uiterlijk een maand na nu, dus waarschijnlijk de week voor mijn aankomende verjaardag van 18 maart aanstaande…

Vanmiddag heb ik op de afdeling, evenals vanavond toen ik weer even in mijn woning was, in totaal een tweetal nieuwe videoprodukties gemaakt, die ik je hierbij opdraag.

In het heldere telepatische contact tussen mij en Flor (algemeen bekend onder tweelingzielen) meen ik te begrijpen dat er sinds kort geen negatief karma meer op mijn schouders rust, en dat we allebei erg naar elkaar verlangen. Het is ook algemeen bekend dat tweelingzielen ook een fase bereiken in het proces van hun verbondenheid, waarin zij beginnen te fantaseren over omgang met elkaar op lichamelijk gebied. Dit schijnt er bij Flor al langere tijd gaande te zijn, nu nog steeds, maar als je zoals ik lange tijd nog heb geworsteld met uit heel veel negatieve ervaringen uit het nabije en verdere verleden, dan loop je als het ware achter ten opzichte van je tweelingziel. Dit probleem lijkt nu opgelost te zijn, en als gevolg daarvan kunnen we sneller nog verder naar elkaar toe groeien, al is het dan nog op afstand. Ik merk toch wel dat ook mijn fantasiewereld aangaande lichamelijke omgang met elkaar in korte tijd tot leven is gekomen. En tegelijkertijd ook het wederzijdse verlangen om weer vaak bijelkaar te zijn en ook in andere dan zuiver eenzijdig emotionele opzichten, met elkaar te willen omgaan. Dat verlangen zal in de toekomst alleen maar nog veel sterker gaan worden. Ook in tijd gemeten zal onze ontwikkeling ook in tijd gemeten steeds meer parallel, oftwel synchroon met elkaar gaan lopen. Dat is een gunstige ontwikkeling. Wat mij persoonlijk betreft, het is voor het eerst in mijn leven dat ik heel erg ben gaan fantaseren over het samenzijn met een vrouw zoals Flor, zowel emotioneel als lichamelijk. Want ja, ook dit laatste hoort bij het menszijn….. Maar ook in emotioneel opzicht is onze band ook op afstand metersdik geworden, zelfs in deze tijden waarin wij enige tijd niet meer in elkaars nabijheid hebben kunnen zijn vanwege het mij opgelegde bezoekverbod aan de gesloten afdeling op Spaarnepoort in Hoofddorp. Dit bezoekverbod loopt de 19de februari af, en ik hoop dat er dan niet weer opnieuw problemen ontstaan bij het bezoeken van die kliniek, want anders heb ik er ook alle reden voor om in een dergelijk mogelijk toekomstig geval echt erg boos te gaan worden…….

Maar ik zie wel uit naar een toekomstige ontmoeting met Flor, ze is een ontzettend lieve, hartelijke, en zeer intelligente vrouw die net als ik tot nog toe een nogal onbegrepen en geisoleerd leven heeft geleid. Maar zij is wel een Nieuwetijdskind, iemand met een van nature al sterk verhoogde staat van bewustzijn en van daaruit voortkomende aanzienlijk hogere dan gemiddelde niveau van intelligentie. Ze verdient meer en beter dan ze tot nog toe heeft mogen ontvangen, en ze is desgewenst ook altijd welkom om terug te komen op een eerder door haarzelf voorgestelde huisgenoten-overeenkomst. Een verblijf in een kliniek of aanverwante zorginstelling, zoals ook Etta Palm bijvoorbeeld, lijkt mij voor iemand die, net zoals ikzelf, hoog-gevoelig is, een erg ongezonde zaak. Een verblijf in een rustige, huiselijke omgeving, in de aanwezigheid van mensen die wel goed op je zijn afgestemd en je ook door en door begrijpen en geduld met je hebben, dat zou een veel betere situatie voor haar zijn. Nogmaals, ons verlangen is enorm sterk. Het bijzondere is ook dat langs telepatische weg, behalve gedachten-communicatie, ook zowel positieve als negatieve emoties voor elkaar voelbaar worden….. Ik hoop haar in ieder geval op korte termijn weer te kunnen gaan zien….. Die periode van een maand afzondering van elkaar is niet gemakkelijk geweest voor ons beiden….. Wellicht dat ik hierover alsnog een artikel voor de krant ga schrijven ,voor de landelijke dagbladen…..

Lieve groeten van Boudewijn de Kat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: