Nieuwe video “Uitleg over hooggevoeligheid, deel 5” , weekendverlof….

Het vervolg op het eerdere vierde deel uit mijn serie over hooggevoeligheid. Dit is deel 5, eveneens erg leerzaam.

Amstelveen (thuis), 17 februari 2012 >> Sinds vanmiddag ben ik dan weer thuis, met weekendverlof, en het verlof duurt tot uiterlijk maandagavond 20 februari a.s. Vanavond ben ik druk bezig geweest met het maken van een nieuwe video in de serie over hooggevoeligheid, alweer het vijfde deel uit deze serie. Zoals het er nu naar uit ziet is er nog even tijd nodig alvorens de hulp van de spv’er en dergelijke is geregeld. Van mijn persoonlijk begeleider op de open afdeling hoorde ik dat mijn ontslag waarschijnlijk binnen uiterlijk een maand zal plaatsvinden, anders gezegd, naar verwachting net even voor mijn aankomende verjaardag van de achttiende maart. Mijn stemming was vandaag vrij gunstig in ieder geval.

Het lijkt me vooralsnog een goed idee om binnenkort eens de mogelijkheid te gaan onderzoeken voor het aanvragen van een officiele domeinnaam voor de website die ik aan het maken ben over tweelingzielen. Dat betekent een internetadres voor een website die gemakkelijk te onthouden is voor mensen, gekoppeld aan een webruimte van maximaal 40 gigabyte, voldoende om ook een aantal eigengemaakte videoprodukties onder eigen beheer te kunnen plaatsen… Mogelijk dat de domeinnaam www.tweelingzielen-hsp.nl nog steeds vrij is om te worden aangevraagd…….

Op http://cbdekat.magix.net/public kun je eerdaags alvast een voorproefje verwachten van een tijdelijke pagina over hsp en tweelingzielen, met een eigen videoproduktie. Als ik het goed heb berekend zal die video maximaal 35 minuten mogen duren……

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: