Voorlopig laatste aflevering video “Uitleg hooggevoeligheid deel 6”, nog enige onzekerheid aangaande beeindiging bezoekverbod aan Flor, wel diep verlangen naar weerzien…

Amstelveen, zondag 19 februari 2012 >> Vanavond heb ik dan het voorlopig laatste deel uit de serie over hooggevoeligheid gemaakt en op youtube geplaatst (zie hierboven). Hierna hoop ik de serie over tweelingzielen te gaan vervolgen. Hoewel het bezoekverbod aan Flor per vandaag officieel opgeheven zou zijn is me wel verteld dat dat bezoekverbod weer opnieuw zal worden herzien. Aldus beredenerend is het dus nog niet volledig zeker of dit bezoekverbod nu nog van toepassing is of niet. Ik hoop voor mij en Flor natuurlijk van niet, want ruim een maand zonder direkt contact is voor ons wel erg lang. Wellicht dat ik de komende week weer eens telefonisch contact ga proberen te zoeken met Spaarnepoort in Hoofddorp, in de loop van deze week. Het zou voor ons zo fijn zijn om elkaar weer eens te zien. Ik voel wel aan de energie van beide kanten dat ons wederzijds verlangen naar een weerzien enorm sterk en krachtig aanwezig is en leeft onder ons. Flor, we zijn en blijven toch elkaars tweelingzielen en er zijn gewoon geen woorden voor te vinden wat dit contact, de diepgang ervan ervan betekent, wat dat met een mens doet!! Daar zijn ook inderdaad geen woorden voor te vinden. Het is zo’n ontzettend lieve, charmante, slimme en bovendien ook aantrekkelijke vrouw, zoiets heb ik heel mijn leven nog niet eerder meegemaakt… Ik hoop haar gauw weer eens te zien. Dat zal dan zijn met een nieuwe auto, want het was mijn vader’s wens bovendien dat mijn moeder mij een nieuwe auto mocht kado doen als de oude tien jaar oud is… Dat wordt dan de Citroen C1, de opvolger van de Saxo die al jarenlang niet meer wordt gemaakt. Met een beetje geluk staat hij in de loop van maandag, morgen dus, voor me klaar. Het geluk is dat de oude nog een aanzienlijk bedrag oplevert……

Maar toch, belangrijkste van alles is en blijft voor mij toch een hopelijk spoedige ontmoeting met Flor. Ik verlang erg naar haar en andersom ook…… In de loop van de dag ga ik na mijn weekendverlof, weer naar de open afdeling terug, maar of dat in de middag of avond zal zijn weet ik nog niet. Ze weten in ieder geval ervan af van de nieuwe auto en het nog niet bekende tijdstip op de dag dat ik hem kan gaan ophalen…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: