Nieuwe auto, nieuwsbulletin van gisteren, diep verlangen naar contact met Flor, vanmiddag misschien weer even naar huis.

Amstelveen, open afdeling B0, 21 februari 2012 >> Ja, gisterenavond kwam er dan weer een einde aan mijn afgelopen weekendverlof thuis. Het weekendverlof is verder zonder veel problemen verlopen. Goed telepatisch contact ook met Flor gedurende een aantal momenten. Het verlangen om elkaar ook weer eens direkt te zien is buitengewoon sterk aanwezig bij ons allebei. En het is ook heel gebruikelijk in een tweelingzielen-relatie dat je op een gegeven moment gedurende de verdere ontwikkeling ervan, begint te verlangen naar meer lichamelijk contact. Voor zover ik kan nagaan is dat verlangen er eveneens wederzijds. Flor heeft van haar kant misschien nog dingen moeten oplossen, en datzelfde geldt ook voor mijzelf. En dat is ook nodig wil je uiteindelijk later samen verder gaan. Dat is een kwestie van oplossen van oud karma, voortkomende uit een nogal dramatisch verleden… Als het goed is was gisteren de laatste dag waarop het bezoekverbod met betrekking tot de gesloten ggz afdeling op Spaarnepoort in Hoofddorp, van toepassing was. Ik heb intussen wel een brief ontvangen waarin ook werd gezegd dat het al dan niet verlengen van dat bezoekverbod nog nader bezien zou worden. Echter, ik heb sindsdien geen brief, geen schriftelijke verlenging van het bezoekverbod meer in mijn brievenbus gevonden. Ik mag toch wel voorzichtig aannemen dat het bezoekverbod dan ook niet meer geldig is.

Ik weet nog niet precies wanneer ik een nieuwe poging ga wagen om de gesloten afdeling in Hoofddorp te gaan bezoeken. Mocht dat zo zijn dan lees je dat wel op mijn weblog, en dan bel ik voor alle zekerheid wel even vlak van tevoren op om te zeggen dat ik langskom. Dit om nieuwe verrassingen om weer teruggestuurd te worden te vermijden… Echter, bij nieuwe problemen is het misschien ook wel eens goed om assertief te handelen, als dat tenminste lukt.

De nieuwe auto bevalt me uitstekend, en hij rijdt voortreffelijk, veel soepeler, je hoort hem veel minder vergeleken met de Saxo, en als het goed is rijdt hij ook veel zuiniger. Een verpleegkundige vroeg me of hij de auto misschien ook even mocht zien, en dat is ook gebeurd. Hij vond het een hele leuke auto, en hij zit erg comfortabel. Vanmiddag na half drie ben ik therapievrij en dan ga ik weer een stukje oefenen met de nieuwe auto. Als je de nieuwe auto wilt zien verwijs ik je naar bovenstaande video, het nieuwsbulletin van gisteren, 20 februari 2012.

Binnenkort kun je het tweede deel uit de videoserie over Tweelingzielen verwachten op mijn YouTube videokanaal, en op deze weblog. Ik wil daar wat meer bekendheid aan geven, omdat heel veel mensen nog niet eens weten wat dat is. Het is niet iets mysterieus, maar een zuiver natuurverschijnsel dat ieder mens op aarde zijn of haar tweelingziel heeft rondlopen ergens op aarde. Je deelt dan bij een ontmoeting en erna als het ware een en dezelfde ziel met zijn tweeen. Anders gezegd, er bestaat dan een sterke energetische verbinding tussen jou en je tweelingziel, die ook niet meer te onderbreken of verstoren is, waar je je ook bevindt. Bij Flor en mij is het bovendien zo dat we in dit leven, spiritueel gezien, zijn voorbestemd om uiteindelijk samen als zijnde twee tweelingzielen mensen met elkaar verder te gaan door het leven, wat me helemaal geen verkeerde gedachte lijkt. Flor is een ontzettend lieve en charmante vrouw, en bovendien ook erg intelligent. Ik geef zielsveel om haar en hoop haar in ieder geval binnenkort weer eens te zien. En mocht ze het daar in Hoofddorp niet meer volhouden en hier bijvoorbeeld eens voor de deur staan (bijv. tijdens een verlofperiode waarover ik op de ze weblog melding doe…), dan is ze meer dan van harte welkom. Zij mag ook weleens wat verwend worden, niet alleen door haar eens een uitgebreide zoen te geven, maar ook meer in emotionele zin. Ze heeft net als ik ook geen  gemakkelijk leven gehad tot nog toe…

Welnu, ik stop er weer even mee met schrijven, want zodirekt gaan we hier op de open afdeling lunchen. Dan om 13.00u. creatieve therapie en rond half drie vanmiddag vrij. Morgen is het woensdag en dan is de middag helemaal vrij voor iedereen… Vanmiddag en vanavond heeft mijn persoonlijk begeleider avonddienst hier en hij is denk ik ook wel geinterresseerd in de nieuwe auto… Maar ik denk er toch over om weer even naar huis te gaan vanmiddag…

Boudewijn.

 

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: