Video “Uitleg over Tweelingzielen deel 2” , sterke verbetering sfeer op open afdeling De Amstelmere, verlangen naar weerzien Flor is groot…

Nieuwste deel uit de serie over tweelingzielen, het tweede deel, gemaakt op 21 februari 2012.
Dit videospotje draag ik speciaal op aan mijn lieve tweelingziel Flor, die op 16 januari werd teruggeplaatst naar de gesloten afdeling van ggz in geest in Hoofddorp, waar we elkaar op 25 september 2011 voor het eerst ontmoetten. Ik hoop haar binnenkort na een bezoekverbod van een maand weer eens te zien. Dit uit het jaar 1980 afkomstige ontroerend mooie liedje is voorzien van de songtekst.

Amstelveen, dinsdag 21 februari 2012 >> Zoals je kunt zien heb ik het tweede deel uit de videoserie over tweelingzielen vandaag afgerond en eveneens in mijn weblog van vandaag verwerkt. Ja, mijn verlangen om Flor weer eens op te gaan zoeken na lange tijd onderhevig te zijn geweest aan een bezoekverbod op oneigenlijke gronden, is enorm groot. Ik weet nog niet wanneer precies, maar ik hoop in ieder geval op korte termijn. Dat wil zeggen, bij nieuwe moeilijkheden met de leidinggevenden aldaar wil ik toch proberen mij assertief op te stellen richting de hulpverlening in Hoofddorp.

Intussen merk ik wederom dat de tweelingzielenband tussen mij en Flor ook op afstand zo sterk is dat dit een energieveld van enorm krachtige positieve energie opwekt die zo zijn invloed heeft op de sfeer in mijn direkte omgeving hier. De sfeer is veel gemoedelijker, persoonlijker en er heerst doorgaans ook een rustige vrij ontspannen sfeer hier op de afdeling. En datzelfde geldt ook voor een aantal verpleegkundigen hier op de afdeling. Als Flor nu in deze fase terug zou kunnen keren naar de open afdeling hier in de Amstelmere, Amstelveen, dan zou zij hier veel gemakkelijker kunnen aarden dan de laatste keer dat zij hier was… Ik ervaar het zelf als een verademing, en ben de meeste tijd wel buiten de kliniek, om daarmee ook te oefenen met het weer naar huis gaan. Vanmorgen toen ik weggging kwam ik mijn psychiater tegen die me eraan herinnerde dat ik a.s. donderdag met haar een bespreking heb, vermoedelijk zo tussen de middag. Of, en zo ja per wanneer, ik dan te horen krijg wanneer de ontslagdatum ongeveer zal plaatsvinden, dat weet ik nu nog niet. Maar mocht deze datum bekend raken dan laat ik je dat uiteraard op mijn weblog weten.

Ja, zoals ik al opmerkte, de sfeer hier is veel beter dan deze ooit geweest is. Ook Murat, die ene beruchte jongen ‘met het petje’ van buitenlandse afkomst is gelukkig al enige tijd verdwenen van de afdeling en is naar een andere afdeling in een andere regio overgeplaatst. De negatieve energie die hij destijds verspreidde was enorm sterk, en hij lachte me zelfs nog een keer uit in het begin, al hield dat lachen wel op toen ik opmerkte dat hij eigenlijk zichzelf aan het uitlachen was… Vreselijk , wat een figuur, en ook via spirituele gidsen kreeg ik al lang geleden door wat deze knul allemaal op zijn geweten heeft richting andere mensen, en zeker ook richting Flor destijds, misbruik maken op een vreselijke manier. Maar zijn energie voelde allesbehalve zuiver, gelukkig merkte ik dat ook op toen ik ze op een gegeven moment samen buiten tegenkwam, en toen ze dat zelf denk ik – in eerste instantie in ieder geval – niet opmerkte. Eerst mensen verleiden en dan op brute wijze misbruik maken van anderen. Toen ik dat sluipende gevaar enige tijd later weer opnieuw aan voelde komen van tevoren, heb ik haar gelukkig wel bijtijds kunnen waarschuwen, waar ze me toen zelf heel erg voor heeft bedankt!!! Ja, zo was deze figuur. Echter op een gegeven moment, na het vertrek van Flor, kwam ik die knul nog geruime tijd tegen op de open afdeling, en mijn energieveld werd met de dag sterker. En zo gebeurde het op een gegeven moment dat hij, terwijl ik mijn mond stijf dicht hield en bewust niets tegen hem zei, toen ik het binnenplein op kwam lopen, hij niet wist hoe snel hij moest weggaan van het binnenplein… Ja, positieve energie van hoge sterkte tegenover een bonk negativiteit en negatieve energie afkomstig van deze knul, dat gaat niet samen, maar maakte wel dat hij ook binnen in de kliniek zelf niet meer in mijn buurt durfde te komen en erg onrustig werd als hij wel even in mijn buurt was. Echter zijn negatieve energieveld kon me niet meer raken, en het werd volledig geneutraliseerd door de positieve energie… Maar op een gegeven moment hoorde ik eindelijk dat hij is overgeplaatst naar een andere kliniek in een andere regio… En nadien veranderde de sfeer hier, ik zou haast willen zeggen, met de minuut, en werd iedere dag een stuk beter……. En zo is het nog steeds.

Intussen krijg ik al enige tijd weer hele mooie berichten door via de telepathie tussen mij en Flor, zo ook dat onze band er alleen maar nog dieper op is geworden dan deze al was, en dat we allebei erg uitzien naar de toekomst. Het verlangen en de daaraan gekoppelde fantasie- en droomwereld aangaande een liefdevol samen zijn ook in lichamelijk opzicht is bij Flor en bij mijzelf later ook sterk toegenomen tot op de dag van vandaag. En ook dat is ….. heel mooi en bijzonder…

xxx  Boudewijn

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: