Video Tweelingzielen (80min.)te zien op internet, ritje met auto naar Haarlem, wederzijds verlangen weerzien Flor zeer groot.

Amstelveen, 26 februari 2012 >> Ja, gisteren was het dan precies vijf maanden geleden dat ik op Spaarnepoort gesloten in Hoofddorp werd opgenomen. Zoals bekend moge zijn verblijf ik sinds begin november vorig jaar op de open afdeling in De Amstelmere, en wordt mij de ontslag-datum bekend gemaakt tijdens de behandelplanbespreking van 6 maart aanstaande. Zie hiervoor en voor meer informatie ook het hieraan voorafgaande berichtje, voor het geval je dat in het weekend nog niet hebt gelezen.

Vanavond is het me dan eindelijk gelukt om het tijdelijke ontwerp van de Tweelingzielen-HSP website opnieuw op het internet te plaatsen, op het adres http://cbdekat.magix.net/public .Op deze website kun je ook een 81 minuten durende videodocumentaire bekijken over het onderwerp Tweelingzielen. Als het lukt ga ik deze video eerdaags vervangen door dezelfde video, maar dan uitgebreid met een tweetal belangrijke videospotjes die ik eerder op YouTube heb geplaatst, deel 4 en 5 uit de zesdelige serie over HSP, hooggevoeligheid. Deze uitgebreide video duurt dan in totaal ongeveer 122 minuten, als het technisch allemaal lukt natuurlijk, want al is het dan een gecomprimeerd videobestand, waardoor de kwaliteit ook minder is dan wanneer je die video op dvd zou bekijken, het is nog maar de vraag of de website, inclusief die nieuwe uitgebreide video de maximale webruimte op het eerder genoemde webadres van maximaal 512 mb. niet overschrijdt. Het valt in ieder geval te proberen….. Het genoemde webadres is wel geheel gratis in het gebruik…..

Gisteren heb ik een ritje met de auto gemaakt. Via de oude provinciale weg (ook wel de Schipholweg genaamd) ben ik toen even naar Haarlem gereden, en ben toen via de A9, de snelweg weer terug gereden, zodat de auto ook even wat meer toeren kan draaien op een iets hogere snelheid. Het schijnt beter te zijn als je dat af en toe even doet… En alles ging zonder problemen, de auto rijdt uitstekend, ook bij snelheden tussen de 100- en 120 km. per uur. Ik ben echter een mens wat nooit haast heeft, en zo ook op snelwegen. Ik bedoel, je hebt altijd wel van die mensen voor wie zelfs die 120 km. per uur nog niet snel genoeg is, maar daar laat ik me niet meer door hinderen… Het was wel even leuk om weer eens even in de stad geweest te zijn waar mijn moeder is geboren en opgegroeid… Het weekeinde ben ik ook nog even bij haar langsgeweest…

Vooral gisterenavond veel telepatische communicatie tussen mij en Flor en een krachtig voelbare uitwisseling van heel veel positieve energie, op afstand. Ons wederzijds verlangen voor een weerzien lijkt vooralsnog enorm sterk te zijn. Ik ben er natuurlijk wel op voorbereid dat er mogelijk nog steeds problemen zouden kunnen ontstaan bij contactlegging met de verpleging aldaar op Spaarnepoort gesloten, maar een mogelijke diskussie met hun op een assertieve manier, zou hen wel eens kunnen tegenvallen. En bovendien, het welzijn en het contact met Flor is mij heel veel waard… Heel veel… Ik kom zo nu en dan nog in contact met mensen die onze zo hechte en kostbare tweelingzielen-band bekritiseren, maar dat komt omdat dat nou net die mensen zijn die nog in een andere, veel lagere staat van bewustzijn verkeren waarbij het ego van ons mensen weer eens problemen veroorzaakt. Nou, daar trek ik me niks meer van aan, van dergelijke mensen, anders leven, anders in het leven staan, is iets waarvan ik steeds meer en ook steeds dieper ervaar dat dat veel prettiger leeft. Heel veel prettiger, en dat wil ik graag zo houden. IK zie uit naar een leuke toekomst met Flor, ze heeft iets speciaals, en dat vindt zij ook van mij. Zoiets moois en bijzonders heb ik nog niet eerder ervaren in mijn leven. En ik zie uit naar later…

Als alles meezit hoop ik komende week zonder problemen op bezoek te gaan bij Flor in Hoofddorp, en ik zie ernaar uit…

Morgenmiddag loopt het weekendverlof alweer ten einde, en hoop in de loop van de middag weer op de open afdeling terug te keren…

Lieve groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: