Kort doordeweeks verlof, twee nieuwe video’s…

Amstelveen, 29 februari 2012 >> Vanmiddag ben ik voor een kort tussentijds verlof naar huis gegaan. Het verlof duurt tot morgen, donderdagmiddag. Afgelopen avond heb ik twee nieuwe video’s gemaakt en op YouTube geplaatst. Je kunt ze ook hierboven zien en beluisteren.

Er is wel de nodige twijfel bestaan omtrent de vraag of Flor wel degene is geweest die de hulpverlening in Hoofddorp op de gesloten afdeling heeft gevraagd een bezoekverbod van een maand in te voeren, tot en met 19 februari jl. Ik heb veel mensen binnen en buiten de open afdeling gesproken hierover, en veruit de meeste mensen hebben zelfs nog nooit ervan gehoord dat een bezoekverbod kan worden opgelegd aan naastbetrokkenen van Flor. Zoiets kan immers alleen maar worden bepaald vanuit de hulpverlening zelf!! De tweede brief die ik op 15 februari jl. (deze was een hele week eerder gedateerd!) heb ontvangen deed het voorkomen alsof dit verbod was voorgesteld door “een patient” van de gesloten afdeling, waarbij er geen naam werd genoemd. Dit klinkt op zich nogal vreemd, nogal merkwaardig, en het vermoeden dat dit verbod geheel buiten Flor om is opgelegd, vanuit de ‘hulpverlening’ zelf is dan ook bijzonder groot. Natuurlijk, ook die hulpverleners daar zijn als mens zijnde even uniek en waardevol als ieder ander individu, maar kijkend naar de hele manier waarop zij te werk gaan met mensen en helaas  ook bezoekers, is mijn vertrouwen in hen wat dit aangaat zeer minimaal te noemen…

Onze telepatische band tussen Flor en mij is thans dieper en helderder dan deze ooit geweest is. Al haar gedachten en positieve en negatieve emoties, maar ook gevoelens van ontroering aangaande de Liefde die zij tot diep van binnen ook voor mij voelt al vijf maanden lang, zijn haarscherp waarneembaar, en gelukkig ook andersom. De GGZ leek kort na haar overplaatsing terug naar Spaarnepoort gesloten in Hoofddorp, geslaagd te zijn hun doel, het demotiveren van het contact tussen mij en Flor, waarmee voor ongeveer een a twee weken ons telepatische contact dusdanig verstoord te zijn geraakt dat die Zielsverbinding wat ons samenbindt, voor een belangrijk deel verbroken te zijn geweest. En, omdat Flor toen door datzelfde uiteendrijvingsbeleid als HSP mens ook ernstig verzwakt was geraakt was zij gedurende ongeveer twee weken dan ook volledig afhankelijk van mijn energie, via het uiterst dunne, nauwelijks waarneembare telepatische draadje wat er toen tussen ons nog liep. Dit uitte zich bij mij in tijdelijke lichamelijke en geestelijke energietekorten en klachten, waaronder spierslapte en spierzwakte, een algeheel gevoel van uitputting, en enige tijd later toen het contact zich begon te herstellen, in griepverschijnselen. Mijn psychiater dacht toen ten onrechte dat dat een lichamelijke oorzaak had en liet mijn lichaamstemperatuur en bloeddruk meerdere keren controleren. Die lichaamstemperatuur was met 36,2 graden wat aan de lage kant, maar de bloeddruk was 120 over 80, een perfekte waarde… IK was in die beginperiode, na het vertrek van Flor terug naar Spaarnepoort in Hoofddorp, ook geestelijk beduidend minder krachtig dan normaal, en voelde me geregeld op fysiek en geestelijk niveau een uitgeput mens. IK ben toch blij dat dat is gebeurd , want Flor had zeker in die beginperiode heel veel extra energie nodig, om letterlijk te kunnen overleven en om niet te verzanden in borderline-achtige symptomen die ze al eens eerder heeft ervaren voor korte tijd. Logisch als je door Machtsuitoefening van onwetende mensen met een veel lager bewustzijn zo abrupt uitelkaar wordt gedreven en vervolgens ook nog eens wordt gehouden, middels zo’n bezoekverbod. Nee, ik kan niet geloven dat dat bezoekverbod de keuze van Flor zelf is geweest.

Hoe dan ook, hoog tijd om eens wat te gaan rusten. Energiematig zijn we altijd bijelkaar, is soms ook wel lekker ook tijdens de nachtelijke uurtjes bijvoorbeeld, want naast onze wederzijdse enorm sterk ontwikkelde emotionele aantrekkingskracht, begin ik ook steeds meer en dieper te ervaren, datgene wat Flor al heeft vanaf het allereerste moment van kennismaking met mij, namelijk een enorme aantrekkingskracht met betrekking tot elkaar op fysiek niveau. Die ervaring was destijds bij mij, toen ik nog op de gesloten afdeling in Hoofddorp was en Flor naar de erboven gelegen open afdeling werd overgeplaatst, gecombineerd met eveneens een bezoekverbod aan de open afdeling, ook wel aanwezig, maar dat was toen nog erg instabiel en veel minder diepgaand genieten dan nu… En dat is ook in dit fantasiestadium van ons contact al een genot op zich, daarbij gebruik makend van ons visualiserend vermogen m.b.t. ons als fysiek menselijk en spiritueel wezen….., ons uiterlijk. Elkaar op afstand, via diezelfde diepe telepatische verbinding eens verwennen, als je begrijpt wat ik bedoel, is op zich al…..heel bijzonder. En de energie die daarbij voelbaar wordt is zo weldadig, zo krachtig, en dan te bedenken dat het nog slechts iets is wat op afstand geschiedt….. Is ook logisch, want dat komt omdat we als tweelingzielen energetisch volledig aan elkaar gekoppeld zijn, dus ook op afstand. Energie omvat letterlijk alles, ook alle spieren en spierbewegingen in heel je lichaam, zolang je jezelf er tenminste voor openstelt… Maar de details in dezen, ach, dat is iets tussen twee mensen, tussen tweelingzielen die intens om elkaar geven, zelfs in deze tijden waarin we door onwetendheid vanuit de psychiatrie tijdelijk van elkaar afgezonderd zijn, als het om een direkt, persoonlijk contact gaat van mens tot mens. Toch zal uiteindelijk de Liefde, de energie het winnen van hen die zich binnen de hulpverlening en mogelijk ook daarbuiten nog door Angst, door het EGO laten drijven in hun manier van handelen… Anders gezegd, de Liefde als sterkste bron van positieve energie die er bestaat, zal uiteindelijk ook de Macht van onwetende buiten-staanders gaan overwinnnen.

xxx  Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: