Over het leven als bijna volledig spiritueel mens, weekendverlof, Liefde ervaren, tweelingzielen-website in voor-bereiding en de komende behandelplanbespreking en ontslag.

Amstelveen, zondag 4 maart 2012 >> Ja, het weekendverlof is alweer bijna ten einde, en het is rustig verlopen. Het weekend heb ik ook nog wat videomateriaal verzameld om later te kunnen gaan gebruiken bij het samenstellen van meer videospotjes op YouTube en op het definitieve webadres van de website over tweelingen en hooggevoeligheid. Het is alleen nog even zoeken naar een betrouwbare provider op internet die me veel webruimte kan aanbieden in een goede kwaliteit en voor een redelijke prijs. Ik ben dit nog aan het uitzoeken.

Het afgelopen weekend heb ik ook nog goed contact gehad langs telapatische weg met Flor in Hoofddorp, waaruit blijkt dat onze band inderdaad nog dieper is geworden sinds haar vertrek terug naar de gesloten afdeling in Hoofddorp. Gisteren gaf ze duidelijk aan dat de kennismaking met mij ook haar leven in positieve zin aangrijpend heeft veranderd, net zoals dit andersom het geval is. Daarnaast zijn haar gevoelens voor mij heel sterk en ook stabiel, nog sterker dan deze de afgelopen vijf maanden sinds onze eerste kennismaking al waren… En andersom ook. En door de continue uitwisseling van deze liefdevole gevoelens, van deze positieve energie, wordt de energie-invloed alleen maar sterker en sterker. Net twee magneten waartussen de aantrek-kingskracht alleen maar sterker en sterker worden, totdat het moment komt dat we weer gaan herenigen in de toekomst. Het wederzijds verlangen is sterk toegenomen, en dat heeft ook zo zijn uitwerking op mijn omgeving hier, met name in de kliniek. Ik hoop komende week een keertje op bezoek te kunnen gaan op de gesloten afdeling in Hoofddorp, en neem in ieder geval van tevoren even contact op, telefonisch. Ik voel via onze energetische verbinding, waarlangs ook ons telepatisch contact verloopt, ook heel sterk aan dat Flor veel om mij geeft en heel erg verliefd op mij is…

Daarnaast merk ik op afstand ook een steeds sterker wordende aantrekkingskracht tussen Flor en mij, op lichamelijk gebied. Hoe ze dat doet weet ik niet, maar ik ervaar dat laatste met name gedurende de nachtelijke uurtjes als ik in mijn bed lig. Niet alleen geestelijk een waar genot waar ik uren van kan genieten, maar ook op lichamelijk gebied. Alles op aarde bestaat nu eenmaal uit energie, en energie verbindt ook onze lichamen en spieren met elkaar. Ook op afstand, als ik me daar tenminste voor openstel… Dan gebeurt het niet zelden dat op een zeker moment mijn lichaam bepaalde niet onaangename spontane bewegingen begint te maken, met name mijn armen en handen. Je zou het kunnen omschrijven als relaxed knuffelen en vrijen op afstand, via de allesomvattende energie. Daarbij elkaars uiterlijk visualiseren, en bij dit hele spel speelt het begrip tijd eigenlijk geen rol meer. Achter mijn gesloten oogkassen verschijnen dan op sommige momenten tot nog toe vage contouren en gebieden van het lichaam van Flor, en dat was eerst nog niet het geval. Weliswaar niet continu, maar op sommige momenten even wel. Hoewel ik die spontane spierbewegingen wel kan sturen (zelfs stoppen als het zou moeten), gaat dat over het algemeen ook voor een belangrijk deel…vanzelf, en dan laat ik het over me heen komen, mezelf verwennen. En dat kan alleen maar tusssen tweelingzielen zoals wij, die energetisch voor de volledige 100% aan elkaar zijn gekoppeld, met elkaar verbonden zijn. Maar ik merk tijdens het hele spel ook aan de voelbare energie die ze terugkaatst (reflekteert) of dat spel zich ook bij haar in Hoofddorp afspeelt tegelijkertijd… Meestal is dat wel het geval namelijk.

Peggy heeft datzelfde ook meerdere keren geprobeerd destijds, in november en december 2009, en zelfs nog in januari 2010 toen zij in het ziekenhuis lag. Dat ging allemaal wat minder soepel en evenwichtig, maar dat is ook logisch. Peggy was geen tweelingziel, maar een soulmate, en het is nu eenmaal zo dat soulmates energiematig slechts gedeeltelijk aan elkaar gekoppeld zijn op afstand, onze beide zielen overlapten elkaar slechts gedeeltelijk, wat niet wegneemt dat het bericht van haar overlijden van 12 februari 2010 een vrij langdurige emotionele hel op aarde voor mij was.

Zo ‘toevallig’ is het niet dat Flor en ik elkaar zijn tegengekomen; er zijn allerlei opvallende bijna-gelijkenissen, ook in tijd gezien, tussen haar en Peggy. Ik leerde Peggy kennen op 9 oktober 2009 op de gesloten afdeling in Hoofddorp, net één dag na de verjaardag van Flor, die op 8 oktober jarig is. Bovendien kende Flor Peggy ook, ze waren goede vriendinnen van elkaar destijds. Daarnaast is het zo dat mensen uit de familiekring van Flor de meeste tijd in België verblijven, en dat doet me weer denken aan mijn inmiddels al voor het begin van mijn nog lopende opnameperiode bij de GGZ, vebroken vriendschap tussen mij en een vrouw die oor-spronkelijk ook van Vlaamse komaf is, en dus ook een Belgische achtergrond heeft. Haar ouders verblijven nog steeds in België. Zo zijn er vele denkbeeldige links te leggen tussen de diverse mensen, en ook in tijd gemeten… Geleidelijk aan ben ik opgeklommen kwa niveau van Bewustzijn, maar ook in sociaal opzicht heb ik eerst Peggy ontmoet die een soulmate was. En daarna Flor, mijn lieve tweelingziel… Peggy bracht eerst al behoorlijk wat beweging in mijn proces van spirituele bewustwording, maar dat was achteraf gezien nog eigenlijk niks vergeleken met het tempo van bewustwordingsontwikkeling zoals dat is ontstaan sinds ik Flor voor het eerst heb ontmoet. Kosmisch gezien zijn zulk soort gebeurtenissen ook keurig netjes geregeld, en zijn processen en ontwikkelingen tussen mij en Flor, zeker sinds ze de 16de januari naar Hoofddorp is teruggekeerd, ook steeds meer synchroon aan het lopen… Kosmisch gezien worden we allebei voorbereid en op elkaar afgestemd zodat we in de naar ik mag hopen niet al te verre toekomst weer bijelkaar zullen komen, gaan herenigen. Anders gezegd, datgene wat ook wel de Universele Energie wordt genoemd, zal ons uiteindelijk weer bijelkaar brengen. Dat is zo bedoeld, iets om naar uit te zien… Intussen is het een kwestie van overleven, maar dat gaat me tot nog toe, op korte periodes na, over het algemeen vrij gemakkelijk af. Al mis ik haar direkte aanwezigheid natuurlijk wel….., haar lach, haar manier van doen en laten, haar stemgeluid, en haar bijzonder charmante uiterlijke verschijning…  Wel lijkt het alsof mijn hartchakra geheel of anders grotendeels open is gaan staan, want anders kun je ook geen diepe Liefde voelen van, zoals in mijn geval, Flor. En dit is een ongekend diepe en hele mooie, heerlijke ervaring, die me tot voor kort nog volkomen vreemd was in mijn leven.

Nou nou, een heel diepgravend spiritueel verhaal, maar het is weleens goed om zo mijn gedachten uiteen te zetten. Ik merk overigens ook dat de openheid om over spirituele zaken, telepathie en dergelijke te praten op de open afdeling van de kliniek in De Amstelmere, Amstelveen, zelfs met de hulpverlening, belangrijk is toegenomen de afgelopen twee jaar. En ik merk ook nog steeds dat de sfeer daar in korte tijd opvallend veel beter en harmonieuzer is geworden op De Amstelmere.

Aankomende dinsdag, 6 maart, heb ik behandelplanbespreking met mijn psychiater en dan hoor ik ook de voorgestelde ontslagdatum, ik verwacht zelf in de week voor mijn verjaardag van 18 maart aanstaande. Ik doe er in principe weinig aan, aan mijn verjaardag. Want ik houd niet zo van grote gezelschappen om me heen. Ik hoop het een volgende keer samen te kunnen gaan vieren met Flor en misschien ook mijn moeder en Rob,mijn enigste vriend…

Als Flor en ik inderdaad weer gaan samenkomen, dan zal dat op het goede moment zijn, al verwacht ik gezien de diepgang van onze band en onze bijzonder sterke wederzijdse verlangens, niet dat dat iets is wat nog vele maanden zal gaan duren… We zullen samen wel een bijzonder sterke, ultieme mate van levensgeluk gaan ervaren allebei, en een ultieme en speciale vorm van Liefde voor elkaar op emotioneel en lichamelijk gebied… ONvoorwaardelijke Liefde, wat is er mooier dan dat, en het is toch leuk om daar alvast eens over te fantaseren. Aan de andere kant, ik heb er (en dat geldt natuurlijk evenzeer voor Flor) een heel leven lang keihard aan gewerkt, zowel bewust als onbewust, om haar als zijnde de liefste vrouw op Aarde en als Tweelingziel te mogen ontmoeten. En dat was de moeite van dat keiharde werken en van het eindeloos zoeken, meer dan waard!!! Anders gezegd, ik kan me de toekomst ook niet anders voorstellen dan een leven zonder het contact met haar, zonder een regelmatig samenzijn… Ik ben nog wel lid van Relatieplanet, een datingsite op het internet, maar ik doe er al ongeveer een jaar niks meer mee, en ben het eigenlijk ook niet van plan. Maar wel het plan om mijn lidmaatschap te beëindigen bij RP.

Boudewijn de Kat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: