Leven vanuit de “vijfde dimensie ” kwa niveau van bewustzijn, Het ego is alleen nodig om je lichaam te kunnen sturen…

Dinsdag 20 maart 2012 > Het was een mooi weekend en een hele bijzondere verjaardag. Eindelijk een gevoel na zovele jaren vast te hebben gezeten in lagere niveaus van bewustzijn, angsten en andere negatieve invloeden vanuit het ego, zoals zovelen op onze mooie planeet, de sterke krachtige verbinding met mijn tweelingziel bracht me sinds mijn verjaardag van zondag 18 maart jl. in een ervaringswereld die heel bijzonder is. Het gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid, humor, onvoorwaardelijke Liefde, innerlijke vrede en nog zoveel meer moois. Daarover gaat bovenstaande video, waarin ik echter wel even de behoefte voelde om bepaalde details die ik in een aantal eerdere video’s heb genoemd, te corrigeren, waaronder in de eerste aflevering van de videoserie over Flor en Boudewijn en een video gemaakt op – als ik het goed heb – 14 maart waarin ik eveneens veel te somber heb gedacht over een aantal zaken. Zo was ik wel erg negatief (gevoed vanuit het misleidende en bewustzijnsvernauwende ego wat ook angst teweeg bracht in mijn leven) over bijvoorbeeld de kracht van de spirituele verbinding met mijn tweelingziel Flor. Veel te veel uitingen van negativiteit in met name deze genoemde video’s. Hoewel ik toen nog zat in een verhoogde staat van bewustzijn binnen wat wel de (conventionele, algemen gangbare) “derde dimensie” wordt genoemd, voelt het toch niet goed dat ik uitspraken heb gedaan die met betrekking tot enkele details, mogelijk niet echt prettig waren overgekomen op mijn tweelingziel, aan wie ik uiteindelijk wel mijn leven, mijn spirituele wedergeboorte heb te danken, na een lange lange lijdensweg… Dat voelde niet goed, en gaf anderen ook een totaal verkeerd beeld van de realiteit aangaande de mooie en kostbare spirituele band met tweelingziel Flor.

Het leven wordt met de dag mooier. Sinds mijn verjaardag voel ik mij oprecht een heel ander mens, en ik ben dankzij die mooie energetische band met mijn tweelingziel wel terechtgekomen in een bevrijdende nieuwe ervaringsbeleving, die je gaat ervaren dat je kwa bewustzijn in de “vijfde dimensie” terecht bent gekomen. Daarover gaat bijvoorbeeld de tweede video die ik op dit weblogbericht heb geplaatst.

Eerdaags kun je op mijn weblog ook kijken naar de twee laatste afleveringen van “Over Flor en Boudewijn”, deel 2 en 3, die ik het afgelopen weekeinde heb gemaakt. Heel belangrijk en interessant ook om naar te gaan kijken. Mocht je alvast willen kijken naar de derde aflevering van de daarnet genoemde videoserie, geef ik je zodirekt een direkte link naar deze video, die ook de langste is die ik tot nog toe heb gemaakt, ongeveer 70 minuten. Maar zeker de moeite waard! Ik heb deze mooiste video ooit gemaakt op de dag van de grote bewustzijnssprong en verandering….. Daarin ook unieke video-archiefbeelden, gemaakt ruim een week voor de aanvang van mijn afgelopen opname.

http://www.youtube.com/watch?v=2TnmNO_MLHE&feature=youtube_gdata

Het blijkt wel hoe ongelofelijk sterk deze tweelingzielenband is. Heel bijzonder, kostbaar en waar ik dan ook heel veel waardering voor heb, richting haar uiteraard… Ik hoop haar eerdaags ook weer eens een keer te gaan bellen in de kliniek waar ze is opgenomen…

Groeten van Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: