Toenemende Bewustzijnstoename en vreugde-ervaring vanuit onvoorwaardelijke Liefde, in de vijfde dimensie…

26 maart 2012 >> Lieve mensen, het was wederom een mooie en leerzame dag vandaag, veel zuivere telepatische communicatie met Flor, Peggy en niet te vergeten…mijn vader. Later vandaag wil ik ditzelfde artikel op mijn weblog gaan aanpassen en verduidelijken met een …. mooi verhaal op basis van weer nieuwere inzichten, die ook resterende twijfels aangaande de toekomst volledig weggenomen lijken te hebben. Het kan ook zo zijn dat ik een hele nieuwe weblog ga schrijven hierover, maar dan wel met dezelfde nieuwste video’s waarmee ik je hieronder alvast zou willen laten kennismaken. Deze video’s duren weliswaar aanzienlijk langer dan gebruikelijk, maar zijn meer dan de moeite waard om te gaan bekijken. Als je even in de gelegenheid bent om ze te bekijken dan kan ik je ze van harte aanbevelen.

De nieuwere inzichten waarover ik daarnet sprak hoop ik ook te gaan verwerken in een volgende videoproduktie in de serie “Het leven vanuit de vijfde dimensie van bewustzijn”, deel vier. Verder overweeg ik een nieuwe videoserie te introduceren, met als mogelijke titel “Het leven van Boudewijn, Flor en Peggy”, maar wanneer deze serie eventueel zal beginnen kan ik je nu nog niet zeggen.

xxx  Boudewijn.

Dank je wel Flor en Peggy, voor alles wat jullie voor mij hebben betekend in een roerige periode van mijn leven. Woorden schieten tekort te omschrijven hoe het leven nu voelt, en omtrent hoe diep onze band nog altijd is, maar ook omtrent mijn gevoelens naar jullie beiden toe… Dat is diep diep ontroerend. Thank you of being the two most important and valuable spiritual beings/energies in my life! But also my father has a special spiritual meaning in this whole story…

xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: