Joy of Freedom in the Changing World… (De Vreugde van de Vrijheid in een veranderende wereld)

Inhoud van de film: Over ware liefde tussen tweelingzielen zoals mij en Flor, die tijdens het maken van deze video nog altijd is opgenomen in een instituut. Echter dat gaat veranderen. Ik ga er denk ik uiterlijk voor pasen een keertje langs, wellicht op Goede Vrijdag of zaterdag, de dag daarna… We verlangen intens naar elkaar en hebben ook allerlei fantasieën hoe elkaar ook op lichamelijk gebied eens uitgbreid te verwennen. Dat is wat ze in het engels The Sacred Sexuality of Ancient Wisdom noemen, heilige sexualiteit van de ware tweelingzielen noemen. We zullen elkaar aankijken, en dan kijk ik ook door die fonkelende mooie ogen van háár, net als op die ene avond tijdens onze afgelopen opnameperiode in een ggz kliniek, toen we met de auto een uitstapje hadden gemaakt en nadat we ergens in de buurt van mijn woning even op een bankje hadden gezeten, waarbij ik op een gegeven moment mijn hand over haar rug streelde. En vervolgens kwamen de emoties los, aangezien ook zij ware liefde nog nooit eerder heeft gekend in haar leven, heeft gevoeld, net als ikzelf. Totdat zij half januari 2012 de open adeling verliet, wat zij deed uit Liefde, om mijn bewustzijnsniveau op een hoger niveau te brengen. Nu is het 1 april 2012, twee en een halve maand verder, een eenzaam gebeuren voor ons, maar we kunnen niet langer wachten om elkaar weer eens te zien in een vijfde dimensie van kosmisch bewustzijn, en samen een mooie toekomst te gaan opbouwen. Het meisje heet Flor, is nu in dit leven 31 jaar jong, a beauty queen in the lost paradise on Earth. Er was eens een tijd dat er twee mensen waren, de eerste aardbewoners in onze geschiedenis, een man en een vrouw. Zij woonde toen in Israël, en de man in Nederland. De vrouw is toen te voet gaan reizen, wandelen over de aarde. Die man was ik namelijk in mijn eerste leven, tot dat de vrouw en ik elkaar ontmoetten. Dat was hier in Amstelveen Deze ontmoeting was heel bijzonder, ontroerend mooi en liefdevol. We zijn toen hier gaan wonen, in het huis waar ik nu hier woon. En er kwamen ook kindjes, dat waren in tijdsvolgorde gemeten allereerst Sabrina (een Vlaamse), en als laatste kwam Mauries ter aarde in die begintijd van het menselijk leven. Ons middelste meisje heette toen ook al Flor. Ik ben nu, in dit leven, haar vriend, maar ik was destijds dus….haar vader! En de moeder heette ook toen al Peggy, en zag er (net als alle gezinsleden er hetzelfde uitzagen als ze er nu uitzien) ook toen al net zo mooi en liefdevol uit als in dit leven. En, hoewel we elkaar al 25 maanden niet meer hebben gezien, ze leeft nog steeds, een Joodse vrouw en Godin, the mother God (in het Nederlands: Godin), de enigste God die er ooit op aarde is geweest. Deze Godin heet nog steeds Peggy, is nu 32 jaar jong. Later zullen we met z’n drieën gaan samenwonen in de toekomst, en een drie-eenheid met elkaar gaan vormen. Er bestaat niet zoiets als een Christelijke “god”, dat is een fictieve werkelijkheid, een illusie. Onze echte Godin is dus Joods, zij heet Peggy !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: