Nieuw mobiel telefoonnummer!

Aan een aantal bekenden,

Ik wilde langs deze weg even laten weten dat ik een nieuw telefoonnummer heb waarop ik mobiel bereikbaar ben.

In de loop der jaren heb ik verschillende mobiele nummers gebruikt, en deze oude prepaid mobiele nummers zijn inmiddels allemaal komen te vervallen, en dus NIET meer in gebruik. Dat geldt ook voor het meest bekende mobiele (abonnements)nummer 06-215.709.54 (vodafone), waarvan

het abonnement is beeindigd en het contract opgezegd. Ik ben voor wat mobiele telefonie betreft overgestapt naar prepaid van LycaMobile, voordelig telefoneren binnen Nederland en naar het buitenland. Dat is wel handig, aangezien het me erg leuk lijkt om in de toekomst met een zekere regelmaat op reis te gaan naar alle landen in de wereld, waar ik mogelijk ook weer nieuwe mensen leer kennen. Aangezien ik toch in Nederland wil blijven wonen, is deze prepaid-aansluiting op het netwerk van Lycamobile momenteel de voordeligste optie. Om mij in dezen tot één voorbeeld te beperken, dan kost mobiel bellen naar Israël slechts 9 eurocent per minuut. Deze telefoonmaatschappij Lycamobile zal in de toekomst ook de grootste aanbieder gaan worden voor mobiele telefonie, over de gehele wereld. Maar ze zijn ook nu al binnen Nederland zelf de voordeligste aanbieder voor mobiele telefonie, waarbij ze voor bellen naar vaste nummers 5 eurocent per minuut vragen, voor bellen naar mobiele nummers binnen Nederland 19 eurocent per minuut, en het bellen naar andere nummers van mensen die van hetzelfde Lycamobile netwerk gebruik maken, is zelfs geheel gratis tot een maximum van 30 minuten per gesprek.

Zoals wellicht al bekend, ook mijn oude vaste telefoonnummer thuis (020-6.410.422) is al enige tijd niet meer in gebruik, en gewijzigd in een nieuw, geheim telefoonnummer, wat alleen is toevertrouwd aan een beperkt aantal mensen. Echter ook dit vaste telefoonnummer op abonnements-basis, wat deel uitmaakt van mijn alles in één pakket (televisie, internet en telefonie) van kabelmaatschappij Ziggo, wil ik in de loop van dit jaar na dit moment van schrijven, in principe gaan opzeggen. In dat geval komt dan dit vaste nummer te vervallen en zal in dat geval dan ook NIET meer in gebruik zijn. Mocht dat inderdaad een feit zijn of nog gaan gebeuren in de loop van dit lopende kalenderjaar, dan zal ik hen aan wie dit vaste telefoonnummer is toevertrouwd, hiervan zo mogelijk ruim van tevoren in kennis stellen…, en hiervan ook melding doen op mijn weblog.

En verder, hoewel dit verder voor jou niet van belang is, misschien wel aardig om te vermelden is dat ik ook mijn mobiele internet-aansluiting bij KPN op korte termijn hoop te gaan beeindigen. Ik heb nog altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn mobiele internet modem op prepaid basis van T-Mobile, wat voor mij de voordeligste optie is ter vervanging. Aangezien ik niet dagelijks gebruik maak van mobiel internet, bij T-Mobile betaal je voor mobiel internet op prepaid-basis een beperkt maximum bedragje voor het gebruik PER DAG, binnen Nederland, waarbij je onbeperkt kunt down- en uploaden.

Tenslotte wil ik hierbij ook nog een verzoek doen aan Koos O. , of hij deze mail, deze telefoonnummer-wijziging zou kunnen doorgeven aan David en aan de andere mensen die mij kennen daar en die nog over het oude mobiele nummer beschikken… Dank je wel.

Bovendien leveren al deze wijzigingen mij een besparing op van ongeveer 175 euro op maand-basis.

Het nieuwe en enigste mobiele nummer waarop ik per vandaag bereikbaar ben is: 06-864.370.59

Dank je wel voor je aandacht.

 

(Bijlage: Over het CDA…)

En ik ben ook niet langer meer werkloos. Ik heb een baantje gevonden bij een organisatie, met een leuk salaris, gelijk aan mijn Wajong-uitkering. Deze organisatie is een jong, dynamisch bedrijfje waarin het lachen centraal staat. Ik ben er in dienst gekomen, en werk daar in de funktie als zijnde een “Ego-metrist”, dat is iemand die zich met name specialiseert op het gebied van het meten van de hoogte en de breedte van het Ego van met name hen die werkzaam zijn binnen het CDA, het Cristen Democratisch Appèl. Want hoe kan christelijk beleid, nou tegelijkertijd ook democratisch zijn? (hi hi) . Deze politieke partij zal zichzelf in de toekomst (net zoals de Natuurwetpartij dat destijds heeft gedaan) zichzelf…gaan opheffen, volledig imploderen , en in de toekomst dus geheel in het niets zijn opgelost, waarna de mensen die erin werkzaam zijn weer mens gaan worden, tot leven gaan komen. En, ik denk ook dat er dit jaar nog een een kabinetcrisis zal komen, uiterlijk eind december aanstaande, de 21ste uiterlijk, vlak voor kerstmis. Ja, en dat traditionele kerstfeest overigens zal, net als het wereldwijds bekende Christelijke Geloofs Systeem, in de geschiedenisboeken gaan verdwijnen, niet meer zal bestaan. Immers, er bestaat ook nog zoiets als Pasen. Want is juist Pasen niet een soort kerstfeest wat van oorsprong juist was bedoeld als een Joods kerstfeest? En ook alle overige ‘religieuze’ stromingen in onze wereld, zoals bijvoorbeeld ook de Islam, deze hebben van oorsprong nooit bestaan, allemaal verzonnen fictieve werkelijkheden, oftewel illusies… Pasen is volgens mij een vreudevol feest, wat is bedoeld voor de gehele mensheid op onze aarde, aangezien ieder mens ooit Joods was, overal op aarde. Dit laatste doet mij ook denken aan iets wat mijn lieve vriendin en tweelingziel Flor mij vorig jaar september vroeg aan het begin van mijn opnameperiode in een GGZ kliniek, namelijk: “Boudewijn, heb jij de bijbel weleens gelezen?”, waarna ik al lachende antwoordde: “Nee hoor”. Waarbij we allebei ook erg vrolijk waren. En tenslotte, zo’n zelfde lachbui overkwam mij vanmiddag tijdens een ritje door Zandvoort aan Zee, naar aanleiding waarvan ik mijn eerstvolgende videodocumentaire ga maken, die je eerdaags kunt gaan zien op mijn weblog en op mijn videokanaal op Youtube, www.youtube.com/mrboudewijn1963 . De titel van deze video is, aangezien mijn weblog en youtube-video naar ik vernomen heb over de hele wereld bekend zijn (en waarop ik alleen maar positieve reakties heb ontvangen), geschreven in het Engels, en luidt:

“Joy of Freedom in the Changing World”.

Weblog op: https://paradijsvogel2010.wordpress.com

 

Met vriendelijke groeten,

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: