Laurel en Hardy, overig nieuws…

Het is Monique en mij wederom niet gelukt te ontsnappen vanuit Zuiderpoort Open in Haarlem. Maar goed, even een filmje, ter afleiding. Een klassieker uit 1932 van Laurel en Hardy. Langs deze weg wil ik ook even de groeten doen aan Anita uit Amersfoort en Sabrina uit Amsterdam, die ik enkele minuten geleden tegenkwam op Letsflirt.nl . Monique en ik willen graag weg, zijn, net als iedereen hier, volledig hersteld verklaard. Als er omstreeks middernacht geen ruimte is ontstaan voor onze zo welverdiende vrijheid, dan bellen we de brandweer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: