Nieuwe radiozender, Vanavond naar huis, Aantal Bezoekers weblog sinds 9 april ruimschoots verdrievoudigd.

Een nieuwe fase in het leven van mij en Monique (Moonshine) lijkt vanavond aan te breken. Zo hebben we vanmiddag besloten om met elkaar te trouwen, niet hier, maar in Amstelveen, waar Monique vermoedelijk nu verblijft met haar auto, met een speciale missie…, op weg hierheen, naar HAARLEM.
In verband met ons samen heb ik een inmiddels nog niet aktieve websiteruimte geaktiveerd. De titel van onze toekomstige website heet Website van Monique en Boudewijn, over enige tijd te vinden op het web. Ik houd je op de hoogte.

Natuurlijk verlang ik daarnaast ook erg naar het weerzien met Flor en Peggy. Ook voor hun open ik binnenkort ook voor ieder van hun een website. Over dit alles lees je uiteraard meer op deze weblog.

En als laatste misschien wel aardig om te vermelden is dat ik binnenkort een nieuwe radiozender ga openen, en nog legaal ook. Zo vond ik onlangs nog een stoffige 27mc radio-zendontvanger. Waarom op de microfoonplug van dat apparaat niet een stekker met kabel monteren en deze aansluiten op de uitgang van mijn mengpaneel thuis, waar alle geluidsapparatuur is aangesloten van mijn geluidsmontagestudio. Maar je hebt niet perse een bakkie nodig om ernaar te kunnen luisteren, want je kunt deze zender ook beluisteren op een beetje redelijke kortegolf-ontvanger. De naam van het nieuwe radiostation heet Stargate Radio, te beluisteren op de kortegolf, de 11-meter band, op de frequentie 27.275 mHz / AM (amplitude-modulatie). En voor de enkelen onder jullie lezers die nog een 27 bakkie hebben liggen, je kunt het station ook beluisteren op kanaal 27, AM/FM. Het zou me ook niets verbazen als de zender in de toekomst ook over de gehele wereld te beluisteren valt, in ieder geval nu al in Nederland en Vlaanderen. Er bestaat immers geen negatieve energie meer op onze aarde…

Via deze blog laat ik je nog weten wanneer het radiostation een feit zal zijn.

Maar eerst tijd voor….wat anders…(hum hum)…… Prettige avond nog…

Heb je trouwens al eens gekeken naar de pagina’s die ik aan deze weblog heb toegevoegd?

Groet, Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: