Kortdurend verblijf op andere afdeling… Bedankt iedereen voor alles, voor alle hulp…

Ongeveer anderhalf uur geleden ben ik hier naar toe gegaan om weer even tot mezelf te komen. Daarvoor kwam in een keiharde vuistslag op de tafel in de rookruimte op Zuiderpoort kliniek Haarlem, alle woede eruit van 49 jaar pijn. Het was een reflexmatige beweging die echter zoveel meer lucht in mijn leven heeft gegeven.

Kort voor mijn vertrek van daar naar hier ontmoette ik daar ook nog even een oud bekende uit een ver psychiatrisch verleden, genaamd Sara Snellenburg, die nu misschien wel zit te kijken achter het computerscherm op de afdeling, waar ik het ondanks alles, eigenlijk nog wel best een prettige tijd heb beleefd de afgelopen tien dagen.

Sara, als je zin mocht hebben om hier of later weer thuis eens langs te komen dan ben je van harte welkom. Ik woon aan de Suze Groeneweglaan nummer 23 in Amstelveen. Mijn mobiele nummer kun je vragen bij een van de mensen op de open afdeling daar, of anders aan mijn moeder, later. Het lijkt me leuk om ook jou beter te leren kennen.

Dit verblijf hier zal niet lang duren, en zonodig kan ik hier dan nog een nachtje overnachten, al heb ik wel met klem aangegeven (niet uit angst, maar juist vanuit diep verlangen) naar huis te willen gaan, en dat ik immers zelf verant-woordelijk ben voor wat ik doe met mijn leven. Ik heb die verantwoordelijkheid, net als zovele andere mensen hebben ervaren de afgelopen tweeduizend jaar van ‘ ontwikkeling ‘ al veel te vaak in handen gegeven van andere mensen, waar je niet verder mee komt. Net een zwerm bijen, en zeker het was nog maar enkele uren geleden even heel hard nodig, vanuit de wil tot overleven, om zonder daarbij mensen fysiek te willen aanvallen, hun even de waarheid te vertellen.

Toch is het denk ik goed hierbij te vermelden dat het ook goed is geweest dat ik weer even terug ben geweest na een kort moeilijk bezoekje aan mijn moeder per taxi vanaf Zuiderpoort, ondat ik anders mijn lieve vriendin Sara niet meer zou zijn tegengekomen.
Hoe deze of komende dag verder gaat verlopen weet ik niet, een ding is zeker, ik ga spoedig naar huis, beginnen aan het aansluiten van mijn zendapparatuur op de geluids-installatie die ik kort voor mijn vertrek naar Zuiderpoort Haarlem, nog even inelkaar heb gezet.

Moonshine Stargate Radio, straks te beluisteren op de kortegolf, in AM (amplitude modulatie, net als zeezender Veronica vroeger), op een frequentie van 27.275 mHz.

Het station is ook te beluisteren op een 27 mc bakkie, als je dat nog ergens hebt liggen op een zolderkamer, kanaal 27.

En als bija-laatste kan ik hierbij alvast verklappen dat ik over enige tijd ook in stereo te beluisteren ben, in ieder geval binnen Amstelveen en omgeving, op de FM band. Deze zender ga ik zelf bouwen. De frequentie is nog niet bekend, maar kun je eerdaags vinden op deze weblog. Dat geldt ook voor de datum waarop de eerste officiele uitzending de lucht in zal gaan.

Binnenkort zal er op internet ook een nieuw wereldwijd te bekijken en beluisteren televisiestation worden geopend, ter ere van de kennismaking van Monique, bijgenaamd Moonshine, met de toepasselijke titel Moonshine TV/RADIO. Het webadres is al wel bekend en geaktiveerd, dit station kun je gaan zien op http://www.moonshine.tv geloof ik, of anders type je het gewoon even in op Google.

En dan nog even een bedankje aan alle medewerkers van GGZ in Geest, die me in de loop der jaren tot steun zijn geweest en hoop hen in de nabije toekomst graag weer eens te kunnen ontmoeten, hier in de omgeving of in mijn eigen omgeving in Amstelveen, want dat is de plaats waar ik woon en waarschijnlijk ook straks weer naar toe wordt gebracht.

Bedankt voor alles, en graag tot ziens in de nabije toekomst!

Lieve groeten,
Boudewijn de Kat,
geb.18-03-1963

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: