Vanavond mogelijk met definitief ontslag, na laatste opnameperiode.

Haarlem, 4 mei 2012. Weliswaar vanuit de hulpvelening een nog ietwat rumoerige dag, maar toch voelde ik dat er varandering in de lucht zat, in de collectieve sfeer hier op de kliniek Zuiderpoort Gestloten in Haarlem. Tegelijkertijd is het ook een soort stratego-spelletje tussen mij en de rest van de wereld, en dat geldt evenzeer voor een nieuw meisje wat ik hier heb leren kennen, zij heet Charlotte. Zij blijft nog eventjes op de adfeling, maar mijn eerste gedachten zijn momenteel:Naar HUis en…FLOOR! Een nieuwe toekomst samen met elkaar, en eerst eens bijkomen na een lange periode van chronisch lijden. Maar die tijd is nu gelukkig voorbij.

De thuisreis zal waarschijnlijk vanavond plaatsvinden, namelijk van hier met buslijn 300 naar Amstelveen, van het centrum van Amstelveen met lijn 5 of 51 naar halte Zonnestein. En dan is het nog maar een tien minuten lopen naar mijn woning. Ik hoop dat ik daarna vrouwengezel-schap mag ontvangen, en ik zie er erg naar uit. Komende ochtend vroeg ook een bezoekje aan Floor. Het lijkt wel een eeuwigheid alsof ik haar niet heb gezien, en dat moest maar eens veranderen. Floor, je bent altijd welkom hoor bij mij thuis, misschien vindt je het leuk om eens een uitstapje maken, bij voorbeeld in zo’n mooie stad als Haarlem…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: