Nog steeds gevangen op Zuiderpoort Gesloten

Helaas is het gisteren werderom nog niet gelukt om met ontslag te gaan. Niemand die blijkbaar wil of durft in te zien dat het al geruime tijd goed met mij gaat, niemand die mij ook vertrouwt. Want als ze me wel hadden vertrouwd hadden ze me allang vrijgelaten. Ik merk wel dat de lengte vam de opnameduur mijn stremming negatief begint te beinvloeden. Buiten is het mooi lente weer, ik zit hier een beetje weg te kwijnen tussenn al die mensen die daadwerkelijk psychiatrisch ziek zijn. Helaas heb ik nog geen partner die me in dezen kan bijstaan. Ja, en dan voel je je als mens weleens wat in de steek gelaten.Ik weet het ook even niet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: