Zelf ontslag nemen als preventie m.b.t teruglopende stemming…

Haarlem, 7 mei 2012 >> Terwijl een groot deel van Nederland recentelijk bevrijdingsdag heeft gevierd, zit ik hier nog steeds op de gesloten afdeling van de GGZ in Zuiderpoort. Iedereen is van mening dat het goed met mij gaat, al zijn ze er hier helaas wel in gesloaagd mij een IBS op te leggen.

Ik merk dagelijks dat een nog langer verblijf hier op deze afdeling mij alleen maar meer en die[per in een depressief Lijden begint te storten. Zonder of met goedkeuring van een arts is  voor mij niet nodig om, nogmaals, zelf ontslag in te dienen onder eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast een diep verlangen naar een weerzien met Floor, ik hoop dat ze me nog niet is vergeten in ieder geval. Deze opname, voortkomende vanuit een tijdelijke toestand van overspannenheid, was eigenlijk helemaal niet nodig geweest, maar anderen moesten zich er weer eens mee bemoeien. Dat lijkt een liefdevolle aktie, maar is in wezen zeer egoistisch, omdat er wordt gehandeld vanuit de Angst van opnwetende buiten-staanders,  niet wetende wat voor een onnodige en extra zware belasting voor mij betekent. En dat in de bloeifase van mijn leven.

Ik zie maar een oplossing, zelf ontslag nemen.  IK ben het meer dan zat, de heel dag drukte om je heen, veel emoties voelbaar en andere omgevingsfaktoren.

Met vriendelijke groeten,

Boudewijn de Kat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: